Bill Gates en Anthony Fauci crimineel idee om Marek disease ook in menselijke vorm te creëren?

Bill Gates en Anthony Fauci crimineel idee om Marek disease ook in menselijke vorm te creëren?

Marek disease is een hoog infectieus dodelijke corona ziekte voor kippen voor als ze niet gevaccineerd zijn tegen Marek disease in een kippenren. Marek disease is alleen infectieus als kippen gehouden worden in kippenren en niet door vrij rond te lopen op een erf.

Marek disease is ontstaan door tijdens een kippen pandemie kippen te vaccineren met een falend vaccin wat versterkte immuun respons veroorzaakte in kippen en daardoor onschuldige virussen maakte tot killer virussen voor kippen. Hierdoor kon een in principe onschadelijk virus dodelijk worden waar veel kippen bijeen gehouden worden. Kuikens worden dan ook tegenwoordig allemaal gevaccineerd tegen Marek disease. Doet men dit niet gaan ze allemaal dood in de kippenren.

Bill Gates en Anthony Fauci (NiAID) hebben dit naar mijn idee bewust willen creëren voor in mensen. Het voordeel voor beiden is financieel gewin van verkoop van terugkerende booster vaccins. Gates, een monopolist zoeker, verloor veel marktaandeel met zijn vreselijk ouderwetse Windows.

Was Windows in de jaren tachtig en negentig nog marktleider met de nodige updates omdat Gates achterdeurtjes in Windows openzette om de NSA te laten spioneren op de gebruikers, deze deurtjes werden gevonden door hackers en moesten dan weer een met een update gesloten en anderen opgezet. Na 2000 deed de tablet zijn intrede en was het met Gates monopolie gedaan.

In 2000 had Gates dan ook een meeting met Fauci om een mRNA vaccin in te zetten om maandelijkse vaccin updates te kunnen verkopen aan mensen. Liefst verplicht en iedereen in de wereld. Mogelijk dachten de beide criminele samenzweerders aan Marek disease onder kippen maar dan voor in mensen. Als dat eens bij mensen kon worden opgewekt dan is het kassa.

Peter Daszak (Eco Health Wuhan maker van Covid19) zei eens ‘investeerders komen vanzelf als het publiek door de media tot hype gedreven begrijpen dat ze deze vaccins nodig hebben’. Media is key.

In landen waar men 85% van de populatie heeft ingeent met de mRNA gifspuit zou Marek, ik zou het dan Gates disease willen noemen, kunnen optreden. Ik denk dan aan scholen waar veel kinderen dicht bijeen komen maar dit geldt evenzo voor evenmenten, fitness, bars, theaters en restaurants voor volwassenen.

Iedereen zou dan om de paar maanden een booster moeten krijgen om Gates Disease het hoofd te bieden. Zie daar de cashcow. Het is inmiddels duidelijk dat de snelle uitrol van Pfizer/Moderna/AstraZeneca/Janssen falende vaccins zijn. Ze beschermen niet, ze zijn maar actief voor korte tijd, mogelijk een paar weken na injectie, en kunnen Gates Disease opwekken. Ik heb het dan nog niet eens over de gevaarlijke bijwerkingen van het PEG bezorg systeem dat ook al bekend was.

Gelukkig zijn mensen geen kippen maar het is toch opmerkelijk dat ondanks dat de medische authoriteiten wisten dat een rap inelkaar geflanst falend vaccin inspuiten tijdens een pandemie de kansen op Marek maar dan in mensen kunnen veroorzaken en van Marek komen we nooit meer af.

Er is dan ook willens en wetens met mensenlevens gespeeld voor financieel gewin. Geen viroloog, immunoloog, dierenarts kan zeggen ‘Wir haben es nicht gewust’.

Zal Marek optreden in mensen? Volgend jaar zullen we het weten.

‘Wij weten dat ze liegen, Zij weten dat ze liegen, Wij weten dat zij weten dat ze liegen, Zij weten dat wij weten dat ze liegen’ zei Alexsandr Solzhenitsyn ooit over de Sovjet commie burocraten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.