Ik blijf mij verbazen over de Horeca en Evenementen schapen

Ik blijf mij verbazen over de Horeca en Evenementen schapen

De Horeca en Evenementen industrie mekkeren wel maar blijven staren naar de Nanny State Overheid voor oplossingen om hun business te redden. Ze snappen nog steeds niet dat juist die Overheid van de Horeca en Evenementen af wil. De Overheid is gebonden aan de globalisten Agenda en daar passen zelfstandigen niet in.

De Agenda is om iedereen afhankelijk van de Overheid te maken m.b.t. inkomen, gezondheid, eten en drinken. De werkelijke Agenda achter Covid is nul CO2 uitstoot en daar hoort vlees, vis, alcohol, groente en fruit niet bij. Daarom wil de Overheid ook de boeren onteigenen. Ook zelfstandigen horen daar niet bij. Men wil volgzame schapen en dat schiet zo al aardig op.

Willen ze wachten totdat wij allemaal sprinkhanen, wormen en gekweekt nep vlees moeten eten omdat die wel CO2 nul zijn wat ik niet geloof omdat alle productie CO2 uitstoot.

Als de schapen maar blijven wachten op de Overheid is dat hun eigen ondergang. I.p.v. dat de Horeca naar de gemeenten gaan en zeggen als jullie met de boa’s zo door blijven gaan is het stadscentrum straks zo dood als een pier en zijn er geen café’s, restaurants, markten en ook geen toeristen meer.

De gemeenten kunnen deze Agenda breken op lokaal niveau. De Horeca klaagt over de Covid pas en zei niet erop te gaan controleren maar de Horeca schapen deden dat juist wel op de 25ste. Meewerken aan je eigen ondergang. Hoe dom kan je zijn. Van de branch organisaties hoef je niets te verwachten. Die zijn al omgekocht.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Precies. Grote monden maar wanneer het erop aankomt zijn ze nergens meer! Ze durven geen vuist meer te maken. Zijn met recht makke schapen geworden. Erg jammer…..dit soort mensen vernietigen onze wereld en ons leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.