Wow! We wisten al dat de Covid slachtoffers in Bergamo het griep vaccin hadden gehad maar Grafeen Oxyde erin?

Wow! We wisten al dat de Covid slachtoffers in Bergamo het griep vaccin hadden gehad maar Grafeen Oxyde erin?

Dit is een shocker. Alle ouderen gezond, super gezond en met onderliggend lijden in Bergamo Italië hadden allemaal in December 2019 een griep prik gehad. Dat was al bekend uit Italiaans onderzoek. We wisten ook al dat H1N1 uit 2009 (Vogelgriep) in die griepprik zat maar nu komt naar buiten dat Grafeen oxyde er ook in zat!

Ik heb al meerdere keren geschreven over Grafeen Oxyde een bekende toxische substantie. Zat Grafeen Oxyde ook in de nederlandse griepprik van december 2019? Grafeen Oxyde veroorzaakt dezelfde verschijnselen als de ‘Covid19 long’ compleet met Cytokine storm (vocht ophoping door imuun reactie) waaraan die mensen overleden.

Het duurt 3 maanden voordat de Grafeen Oxyde in de longen accumuleert en de gevreesde dodelijke Cytokine storm veroorzaakt met alle zogenaamde kenmerken. Het was al bekend dat Covid19 virus niet bestaat omdat het nooit is geisoleerd. De beruchte gifmenger Christian Drosten van het Charité in Berlin nam SARS-CoV1 uit 2003 als sequence om de RT PCR test als Covid19 test te misbruiken.

Het hele geval is een geplande operatie van begin tot het einde om de mislukte CO2 bullshit en de bevolking zelf hun depopulatie te laten regelen middels angst psychose en mbv het Biowapen uit Chappel Hill. Straks skippen ze et zo makkelijk van COvid naar CO2.

https://tapnewswire.com/2021/09/how-graphene-oxide-emfs-create-the-so-called-covid-lung-quinta-columna/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.