Staatsrecht en Democratie is dood

Staatsrecht en Democratie is dood

Voor zover wij ooit democratie hadden, als Nederland niets anders was dat een Staat gerund door oligarchen als Shell, in de wereld van Democratische staten worden gekozen bestuurders rap vervangen door burocratische dictators of blijven zitten zonder verkiezingen.

Draghi in Italië en Hochul in NewYork zijn ongekozen burocraten die daar neer zijn gezet door de globalisten. In Duitsland leverden de verkiezingen geen duidelijke winnaar op net als in Nederland dus zal er in Berlijn ook wel een ‘bezetter van het pluche’ het land gaan leiden op dezelfde wijze zoals onze Seys-Inquart defacto dictator Rutte ons land ‘leidt’ naar de afgrond.

Staatsrechtelijk een schande. Geen enkele piep van de onderkoning, de Raad van State. Het is zowel vanuit democratisch verkiezings oogpunt (de kiezer wordt het stemmen onthouden) een regelrechte schande dat Rutte gewoon draconische maatregelen door voert in demissionaire staat. Dit is een regelrechte overtreding van de wetten in ons land op basis van een leugen dat er een dodelijk virus rondwaart.

Waar is dat door jouw zo gevreesde virus dan Rutte? De mortaliteit in het land is niet gewijzigd m.b.t. voorgaande jaren, schapen ingeent met een biowapen uitgezonderd. Het is een regelrechte schande. De dekstoelen op de Titanic worden verzet, muppets gewisseld, de koers blijft ongewijzigd maar de ijsberg komt eraan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.