WEF Bilderberg CFR C300 NATO allemaal namen voor één club

WEF Bilderberg CFR C300 NATO allemaal namen voor één club

1x per jaar houden de globalisten miljardairs samen met elkaar een seance met de duivel met of zonder drugs. Elke keer tijdens zo’n seance ontvangen ze steeds hetzelfde bericht. Jullie worden goden maar je moet wel eerst de mensheid uitmoorden. Als Klaus Schwab zegt dat de vierde Industriele Revolutie gaat om u. U moet omgevormd worden naar een transhumanist synthetisch mens dan bedoeld hij u moet worden vermoord.

Hij kan dit natuurlijk niet openlijk zeggen want dan ontstaat er onrust onder de schapen en volgers als Kaag, Rutte en Koninging Maxima. Die moeten juist in hun slaap gehouden.

In de vierde Industriële Revolutie bent u niet meer nodig. Robots en AI nemen uw baan over. Deze schizofrenen hebben de Duivel als vader. Dat hadden Jim Jones, Lou de Palingboer (hij vermoorde niemand), Charles Manson gemeen met Schwab. De Duivel is een leugenaar en bedrieger vanaf het begin.

Het slechte nieuws is dat deze mensen nooit stoppen. Ze gaan door tot het einde. Het goede nieuws is dat hun psychopatie of schizofrenie ophoudt zodra ze zelf dood gaan. Schwab is 86 jaar.

Bij 2030 moet zijn profetie zijn uitgevoerd.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Laten we hopen dat hij eerder tussen 6 plankjes ligt! Ik wil hem wel even het “vaccin” inspuiten hoor!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.