De maakbare samenleving bestaat niet-hoe Pharma plandemiën gebruikt om geld te verdienen

De maakbare samenleving bestaat niet-hoe Pharma plandemiën gebruikt om geld te verdienen

De CO2 klimaat onzin is de nieuwe kerk. In plaats van zwarte jurken dragen de voorgangers witte laboratorium jassen. Wetenschap heeft de protestante kerk opgevolgd. Net als in de protestante kerk de wetenschappers verschillen ook in uitleg en waarheid. Wetenschap is verworden tot het nieuwe geloof. Men mag niet een afwijkende mening hebben. De (medische) Apartheid begon al in de jaren negentig.

Het Rutte regime is een voorbeeld hiervan. Wetenschappers in witte jassen prediken het geloof, ze kunnen het niet aan het verkeerde eind hebben, zij zijn de profeten. Rutte voert hun geloof dogma uit. Het Ministerie van Klimaat gaat 2 miljard uitgeven aan CO2 reductie ondanks dat NL maar een 0,5% bijdraagt en CO2 voedsel is voor planten en bomen.

nRecente tekort aan CO2 bracht onlangs in Engeland de voedsel voorziening in gevaar. Dit zou toch moeten leiden tot een heroverweging maar nee, geloof dogma CO2 is slecht gaat door.

We zien hetzelfde in het Geloof in de Covid kerk. RiVM, MIT hebben altijd gelijk ondanks dat er geen wetenschappelijke onderbouwing is. Het Covid virus is nooit geisoleerd. Deze week heeft de Spaanse Staat in een rechtszaak toegegeven dat het virus niet bestaat. Het RiVM publiceerde een studie in 2010 dat maskers niet werken en toch adviseerde hetzelfde RiVM het dragen van maskers.

De Covid19 plandemie is eigenlijk een kopie van de Aids plandemie playbook. In de HiV situatie werd dezelfde behandeling voorgesteld. Iedereen met griep klachten werd als HiV positief beschouwd in de jaren tachtig en kreeg AZT een gif dat cellen en het immuun systeem vernietigd. Met Covid19, net als Aids/HiV is een gif de oplossing voor de ‘ziekte’.

Ook met Aids HiV geen enkele wetenschappelijk bewijs ooit gepubliceerd dat HiV bestond. Virologen werden kwaad als je vragen stelde en nu weer met Covid19. Zelfde feiten, HiV en Covid19 retrovirussen zijn nooit geisoleerd. Ook hier werd positief op het ‘virus’ financieel beloond door de Staat, ook hier werd de PCR test misbruikt.

Ook met HiV kwam Vitamine C ter sprake net als nu met Covid19. Het HiV bleek later dat het voortkwam uit vervuilde hepatitisB vaccin bewezen in een franse rechtbank. Nu met Covid19 bleek dat het Wuhan biowapen in het griepvaccin uit december 2019 in Bergamo Italie zat wat de oorzaak was van de hoge sterfte daar. Mogelijk is dat vervuilde vaccin ook elders (NY, CA) gebruikt.

De maakbare samenleving waarbij de Staat zichzelf opblaast tot het niveau van een waterhoofd, de oppasmoeder Zorg Staat, zorg draagt voor alle inwoners. Dit is een farce. Dit is een ambtenaren droom. Het is niet mogelijk. De huidige situatie met de gifspuit bewijst dit. Wetenschappers wisten dat de gifspuit niet veilig is, onlangs toegegeven in een door Project Veritas undercover interview met Pfizer medewerkers, maar de trein dendert door. Het is de Titanic op weg naar de ijsberg.

Net als dat de HiV plandemie werd gecreerd omdat Big Pharma in financiële problemen in de jaren zeventig was gekomen, ook nu weer was de Big Pharma financiële situatie de oorzaak voor de Covid19 plandemie. Elke persoon positief op HiV of Covid19 is kassa. De Overheid betaald dik uit. Het griepvaccin levert elke arts €13 patient op. Volg het geldspoor naar big Pharma gelinkt naar de staatsruif.

De verkoop van vaccines was ingestort vanaf 2000 en leidde tot een samenkomen van medische authoriteiten en de Gates Foundation om een oplossing te bedenken. Het werd Covid19 editie weer voor schapen.

Artsen zijn net zulke idioten als de schapen die zich laten injecteren met een bewezen gif dat proefdieren tien jaar geleden massaal doodde. Huisartsen overtuigen hun patienten van de noodzaak van de griepprik terwijl iedereen kan weten dat elke interventie je immuun systeem verzwakt.

Geen van de brilliante wetenschappers ter wereld met Nobel prijs als Dr. Kary B. Mullis uitvinder van de PCR test, wordt erkend door de schapen. Schapen weten niet beter, ze weten niets en willen niets weten.

Dit kan niet goed aflopen. Ook deze plandemie zal eindigen in een rechtzaak waar alles naar buiten komt net als met de HiV plandemie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.