Aussie Chief politie sergeant in Victoria spreekt uit over tirannie

Aussie Chief politie sergeant in Victoria spreekt uit over tirannie

De Victoria politie krijgt hun orders niet direct van de minister van politie of de politieleiding maar rechtstreeks van de Victoria minister-president en psychopaat Daniel Andrews. Deze psychopaat denkt dat hij nog steeds populair is onder de bevolking.

Het zou mij niet verbazen als Andrews is opgeleid door de WEF internationale school voor psychopaten. Alle oekazes die Andrews uitvaardigd heeft niets met wetgeving van doen. Het is allemaal illegaal maar clicken op likes op Facebook is al genoeg voor Dan Andrews dat die personen gearresteerd moeten worden. Volkomen in strijd met de vrijheid van meningsuiting.

De nieuwste oekaze van deze WEF gek is zijn uitspraak in een interview dat als je als aussie niet tegen 15 oktober 2021 de gifspuit hebt genomen dan zal je verhongeren. In Nieuw-Zeeland is dit voorjaar 2021. Zelfs Noord-Korea is te verkiezen boven Australiƫ en Nieuw-Zeeland. We weten allemaal dat dit voor Andrews slecht gaat aflopen. Voor Jacinda Ardern niet veel anders.

https://davidicke.com/2021/10/10/australian-police-officer-resigns-in-disgust-at-police-being-told-to-enforce-tyranny-acting-senior-sergeant-krystle-mitchell-reveals-how-mega-criminal-daniel-andrews-is-controlling-the-daily-behaviou/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *