De mRNA gifspuit is werkelijk Russisch Roulette

De mRNA gifspuit is werkelijk Russisch Roulette

Recent kwam naar buiten dat 83% van de aan mensen gegeven gifspuit een ‘placebo’ is en 17% de mRNA. Dit verklaart ook dat de meesten geen klachten eraan overhielden en een klein percentage ernstige klachten, levenslange vaccinatie schade of zelfs overleden kort of langere tijd na inenting.

Het is dus ontworpen als russische roulette. In een clip van 12 zitten er dan 2 echte kogels. Tis maar net waarmee je wordt ingespoten.

Als men iedereen mRNA had gegeven was er gebeurt als in de dieren trials met fretten die allemaal overleden na inenting met mRNA en daarna geconfronteerd aan een corona virus. Dit verklaart ook de depopulatie agenda. Men kan wat met de dieren is gebeurt niet hebben met mensen dus het wordt uitgesmeerd over vijf of meer jaren.

Iedereen met werkend grijze massa snapte natuurlijk al vanaf Maart 2020 dat er nog nooit een werkend vaccin tegen corona virussen is geweest en nooit zal komen. Dit verklaart ook de elk half jaar te nemen boosters. Het is een slow kill. Niemand weet nog wat er gaat gebeuren als 5G wordt opgestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *