De WEF Agenda loopt klappen op maar ergste moet nog komen.

De WEF Agenda loopt klappen op maar ergste moet nog komen.

Een voor een vallen de WEF globalist muppets op sleutel posities om. Na het terugtreden van Bill Gates, treedt nu ook Dr. Collins af als hoofd van het amerikaanse RiVM de NiH vanwege liegen over het creëren van een Biowapen in Wuhan China. Gain of Function is niets anders dan het creëren van een biowapen met maar één oogmerk, vermoorden van mensen middels virussen. Moord met voorbedachte rade – strafbaar door executie.

Ook het hoofd van de NiAID Dr. Fauci loog meerdere keren in Congress en Senaat dat de NiH geen Gain of Function ‘GoF’ deed terwijl ze het wel degelijk deden en financierden in Wuhan.

Bill Gates in een interview nog steeds op YouTube te vinden sprak over goedkeuring van mRNA gifspuiten door de FDA, de medische waakhond in amerika, ‘not pressured’, niet onder druk gezet om goed te keuren wat natuurlijk wel degelijk is gebeurd. Dit is zelfs decennia lang wetenschappers bij de FDA te gortig geworden en in zicht van de bui die gaat komen traden zij af.

De globalisten paniek is nu zo groot geworden dat de Biden Regime een verplichting van inenting heeft uitgevaardigd. Let wel, iedereen in loondienst of werkend bij de amerikaanse overheid moet de clotshot, biowapen, gifspuit nemen. Opmerkelijk genoeg is er een uitzondering voor personeel bij de NiH, FDA, vertegenwoordigers en staf in Congress, Senaat, staats postdiensten en iedereen die meewerkt aan de Agenda.

Ook is nu wel duidelijk dat de gifspuit niet werkt, infecties veroorzaakt, transmissie van virussen, grote schade aanricht in de samenleving en deze ontwricht. Toch blijft men doorgaan. Sterker men wil nu verplichting van de leeftijds categorie van 5 tot 12 jarigen toevoegen. Een gifspuit die alleen maar schade aanbrengt.

In Nederland is nog niemand afgetreden over het schandaal van liegen en financieren van propaganda over een niet bestaand virus. FvD probeert het in de Tweede Kamer maar loopt op tegen een muur van het door globalisten bespeelde of omgekochte partij kartel.

Het feit dat men hier en nu ook in Duitsland een onwettig staatsrechtelijke constructie heeft bedacht om verkiezingen te kunnen uitstellen en om verdere draconische maatregelen door te kunnen voeren. Zelfs Terlouw beklaagde zich erover.

De nederlandse bevolking is inmiddels verder en zelf geconstateerd dat het Utrechtse is terug gekeerd naar het oude normaal. Geen boa’s meer die eenrichtingsverkeer bewaken in de smalle binnenstad uit angst voor een plotseling virus dreiging na 12:00

Geen Coronapas vraag in de Horeca. Ik vind het prima. We moeten daarbij niet vergeten dat we nu in de ‘zachte fase’ van de Rockefeller lockstep agenda zitten waarbij maatregelen worden ‘verzacht’. De psychopaten zullen zeker weer opnieuw de touwtjes gaan aanhalen deze winter en daarbij komt ook het CO2 verhaal en inflatie te pas.

De door de ECB en FED veroorzaakte inflatie door het als confetti printen van ongedekt geld en verkrappen van muntgeld en financiering van productie slaat nu keihard toe. Er is nu overal tekorten in. Klein geld in de vorm van munten, een gefabriceerd tekort in gas waardoor de prijzen worden opgedreven. Op de markt werd mij gevraagd of ik niet kon pinnen! Op de markt! Bij uitstek een contant geld locatie.

De globalisten weten dat gas de achilleshiel is van onze samenleving. Zonder gas geen bevoorrading, geen volle schappen in de supermarkt, fabrieken sluiten omdat hun produkten onbetaalbaar worden, geen voedsel productie in kassen, electriciteit tekorten. Electrische auto’s werkeloos.

De komende winter zullen de globalisten proberen ons op de knieën te krijgen zowel door restricties in beweging en CO2 belastingen. Dit is de reden waarom Rutte aanblijft en Kaag terugkeerd. Zij zijn de agenten van de WEF.

Rutte wil twee miljard uitgeven aan CO2 beperkingen en onteigenen van boeren. Hier moeten wij niet mee akkoord gaan. Het lot van onze boeren is ook ons lot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *