‘Medicijnen’ worden nu toch europees ingekocht?

‘Medicijnen’ worden nu toch europees ingekocht?

Jarenlang wilde de Europese Commissie geen europa wijde inkoop van zorg en medicijnen. Dit was een nationale aangelegenheid. Hierdoor moesten regeringen van elk lid staat zelf de strijd aangaan met de pharma lobby. Dit maakte de zorg en medicijnen onnodig duur. De europese unie is voornamelijk een creatie van verzekeraars en pharmaceuten lobbyisten. De lobbyisten kliek is groter dan bijvoorbeeld in Washington en is bijna één op één met het aantal leden van het europees parlement.

Dit nu is allemaal verandert door de plandemie. De Europese Commissie en speciaal hopeloos incompetent Ursula von der Leyen heeft onlangs besloten voor elke EU burger vier dosis Pfizer gifspuiten in te kopen voor een speciale prijs. Je zou zeggen dat zou dan ook moeten gebeuren met medicijnen maar nee. Dat laatste blijft een nationale taak.

Het is alsof de EC vindt dat elke EU burger moet worden ingespoten met het mRNA gif en als ze daarna nog in leven zijn zoek het dan maar zelf weer uit met big Pharma.

Dit gegeven schept voor de toekomst een precedent werking waardoor de EC gedwongen kan worden door burgers om ook europees gewijs generieke medicijnen en zorg (goedkoper) in te kopen en zorg te verlenen immers als men dit doet voor Covid waarom andere ziekten als kanker, copd e.a. niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.