Club van Rome Sir Alexander King 1991 boek en tis allemaal absurdisme

Club van Rome Sir Alexander King 1991 boek en tis allemaal absurdisme

In zijn boek The First Global Revolution beschrijft King hoe de global revolution, TheGreatReset, BuildBackBetter of hoe ze ook de destructie van onze samenleving willen duiden.

King schrijft over hoe regeringen zelf hun eigen boontjes niet meer kunnen doppen, hoe regeringen moeten samenwerken met privaat gefinancierde NGO’s, private organisaties als WEF CFR met de meest brede ervaring en kunde beschikbaar. Zou hij de meest gevraagde organisatie ter wereld The Economist bedoelen die onder Kok publiek moest uitleggen dat Pim Fortuyn het bij het verkeerde eind had over de puinhopen van paars? Advies van marketing en lobby thinktanks? Bizar.

Oh en natuurlijk raadplegen van het verlichte deel van de samenleving (miljardairs?). Hij schrijft over het vacuum onstaan doordat steeds meer mensen wakker werden dat politiek niets anders is dan een schimmenspel, ying en yang en door de publieke afwijzing van gouvernementen en sociale partijen(sic) en steeds lagere opkomsten bij verkiezingen.

BlackRock en Vanguard die alle bedrijven in de wereld in eigendom hebben hebben zijn ook actief op advies aan regeringen. Oh, maar we scheiden deze afdelingen middels een chinese muur claimen ze. Dat zegt de slager die zijn eigen vlees keurt ook.

Vervolgens schrijft hij dat er een nieuwe zoektocht moest komen om de bevolking te knechten en hun keuze viel op de opwarming van de aarde en het vervolg, hongersnoden, water tekorten, stijging van de zeespiegel. Het ‘voordeel van deze agenda’ is belasting op lucht (riepen wij al in de jaren zeventig om absurde belastingen te ridiculiseren) CO2, een beperking van je rechten op vrije meningsuiting, reizen en je CO2 voetafdruk.

Deze agenda wordt nu uitgerold. King noemt de humanitaire malaise schokgolven die in de great transition geen regio of society zal sparen. Deze agenda breekt relaties, geloof systemen af die we kenden vanuit het verleden. Het verdwijnen van waarden en normen(sic). Is dit niet de agenda van de TheNewWorldOrder publiek gepresenteerd in hetzelfde jaar door President Bush Sr. in de UN net als King zijn boek schreef. Doet de Covid hoax niet hetzelfde?

Hoe toevallig. Hij schrijft ook over de honger en onderontwikkeling in arme landen en vergeet daarbij te vermelden dat zijn Cult van roofbankiers precies de reden zijn van die armoede. Afrika is niet arm, wij houden Afrika arm door hun leiders om te kopen met ontwikkelingshulp en plunderen hun grondstoffen en laten biowapens los om de bevolking uit te dunnen. Terroristen worden opgeleid en ingezet om grondstofrijke gebieden te bewaken voor westerse staten.

Toen Ghadaffy een raad van Afrikaanse landen in het leven riep en goud als betaalmiddel verklaarde voor hun grondstoffen betekende dit dat het Westen dit niet kon accepteren en speciaal Frankrijk niet. Het zou hebben betekend dat het Westen bankroet zou worden en Afrika schatrijk. Dat kon natuurlijk niet.

Kings hele boek staat bol van prietpraat en absurdisme dat miljardairs plegen te houden in hun prive bijeenkomsten in Davos of Bilderberg. Zij blijven vliegen met hun private jets naar Davos en Bilderberg terwijl wij nu onze CO2 voetafdruk middels CO2 belasting moeten gaan betalen en niet meer mogen vliegen.

Deze miljardairs gingen failliet tijdens de banken crisis en kregen hun verloren vermogen door hun casino bankieren terugbetaald via centrale banken door het stelen van tegoeden van burgers middel deflatie.

TheGreatReset, BuildBackBetter, TheNewWorldOrder is hetzelfde. Een transitie van eigendom en gelden van burgers naar de club van elite miljardairs. Depopulatie en hersenmist veroorzaken bij burgers middels vaccines. Hier komt dan ook de zin ‘je bezit niets en zal blij zijn’ vandaan.

De groene agenda gaat zo’ 150 triljoen kosten wereldwijd. Rutte’s 6,8 miljard steekt daar schril bij af. China hoeft niets te doen aan CO2 wat de echte bedoeling al weggeeft. In China is het bovenstaanse al gerealiseerd en de chinezen bezitten niets en zijn absoluut niet blij. Het gaat NL 750 miljard kosten tot 2030. Wie gaat dat betalen met een krimpende economie en hoge inflatie?

Dan heb ik het nog niet eens over wat TheGreatReset gaat kosten. Inmiddels is door de Covid waanzin de staatsschuld dramatisch gestegen en is NL ook nog eens garant gesteld voor staatsschulden in Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal en Griekenland.

Communisten en socialisten maken plannen en die moeten anderen dan betalen. Uiteindelijk houdt hun utopia op zodra ook het geld van anderen op is. Je ziet dat in Cuba, Venezuela en NoordKorea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.