Zij begint haar eigen (basis) school

Zij begint haar eigen (basis) school

Een 29-jarige dame met een visie voor de toekomst begint haar eigen school. Dit soort initiatieven is de toekomst omdat onze Overheid, waar teveel mensen nog steeds wonderen van verwachten, niet meer thuis is voor de bevolking.

Weinigen realiseren zich dat het Rijnlandse model en sociaal contract waar wij decennia lang sinds Drees van hebben kunnen profiteren niet meer bestaat sinds Maart 2020. De Overheid is niet meer van ons. Het is een corporate elite muppet show geworden waarbij de inwoners zijn verkocht als lab ratten aan de pharmaceuten.

De Overheid voert het beleid uit van hun financiers, de roof verzekeraars en bankiers die aan ons welzijn en opleiding geen boodschap hebben en van ons af willen. De inflatie, de stijgende kosten van belasting, opleiding, wonen is hun methode om zich van ons te ontdoen en ons geld en bezittingen te roven.

De diploma’s zijn niets meer waard dan het papier waarop het gedrukt is. De laatste decennia heeft taalwetenschappen, rekenen, geschiedenis plaats gemaakt voor kritische ras theorie, gender theorie, klimaat theorie, propaganda enzovoorts. Education = indoctrination. Het was altijd al aanwezig maar de laatste decennia werd het steeds meer overduidelijk. Daarom is dit initiatief zo belangrijk. Terug naar echt onderwijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.