Waanzin in Duitse heilstaat Hessen

Waanzin in Duitse heilstaat Hessen

De Hessische minister-president heeft de 2G regel nu ingevoerd en is ook van toepassing op supermarkten. 2G (ingeent, bewezen genezen) vervangt 3G (ingeent, bewezen genezen, antigen of PCR getest). 3G was de gouden regel in Juni dit jaar in Oostenrijk.

In Oostenrijks Bregenz en Innsbruck was men verplicht voor een pilsje drinken op een buitenterras een Covid pas QR code te tonen de zogenaamde 3G regel. In Duitsland was dat niet net geval. Ingeent met de gifspuit, genezen was toen al een farce omdat een dokters verklaring niet erkend werd en de antigen test werd ook niet erkend dus bleef 1G over, te weten ingeent. Laat maar zitten zei ik tegen de dame van de bediening. In werkelijkheid hangt het af van de horeca baas of de regel wordt gehandhaaft of niet.

In Frankrijk nichts neues am Westen. Je moet de Covid prik hebben gehad wil je op een terras een pilsje of koffie kunnen drinken sinds 15 augustus. Een idee van Macron om de gifspuit weigeraars te dwingen de gifprik te nemen, helaas voor Macron hanteert maar één op drie zijn oekaze.

Hessen voert nu de 2G regel in to ‘flatten the curve’ zoals ze dat zeggen. Nu dat lukte dit flatten vorig jaar al niet en ook dit jaar niet. Overigens ‘besmettingen’ is een uitvinding van politici en niet door dokters. Dokters zijn getraind in pillen voorschrijven niet in zieken genezen. De artsen opleiding is in handen van de pharmaceuten. Niet ziek, geen klachten dus ook geen besmetting van anderen. Het is allemaal marketing.

Een Coronavirus laat zich nu eenmaal niet dwingen door politici met de domheid van een kip zonder kop. 2G betekent in feite alleen ingeenten die de gifprik hebben genomen mogen nog de supermarkt in. Hoe dit gaat uitpakken in de praktijk weet niemand. Supermarkten will graag klanten en de politic laten graag de handhaving over aan het bedrijfsleven.

https://www.blick.ch/ausland/hammer-massnahme-in-deutschland-hessen-erlaubt-supermarkt-verbot-fuer-ungeimpfte-id16910330.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *