Het was weer een interessante week

Het was weer een interessante week

De afgelopen week was weer een bron van inspiratie en onthullingen.

Op het Pfizer vaccine front volgen de onthullingen elkaar in rap tempo op. American Doctors for truth Dr. Carry Madej had een paar Pfizer fiools onder de micro scoop gelegd en kwam tot een opzienbarend ontdekking van een nanokristallen én een nano beestje met tentakels en kleur veranderende poten. Een poolse Dr. Franc Zalewski bekeek drie Pfizer fiools onder de microscoop en openden ze ook en plaatste ze op een microscoop plaatje en onder de spectrum analyzer.

Twee bevatten een zoutoplossing en niets anders en een derde Pfizer fiool had hetzelfde beestje dat Dr. Madej al gevonden had. Het beestje had aluminium e.a. metalen in het pootje en het uiteinde was van carbon. Ook hier verschillende kleurstellingen door de diverse materialen.

Dr. Madej was ooit betrokken in het Darpa project en na destijds gezien te hebben waarmee ze bezig waren bedankte voor de eer. Zij vermoed dat waarmee Darpa bezig is geweest in decennia lang onderzoek nu wordt ge-injecteerd middels Pfizer vaccines in mensen. De ultieme gelegenheid nu mensen tot alles bereid zijn gepropangandeerd.

De reactie van velen is dat kan niet waar zijn maar er zijn publicaties jaren geleden geweest in the NewYorkTimes e.a. bladen die claimde dat het in 2015 was gelukt nano beestjes te maken met poten van aluminium e.a. materialen en carbon. Ook berichtte de media over grafeen kristallen die draden vormen als er een magneet bij gehouden wordt.

Hier de video waarin de nano kristallen lange draden vormen (na 5 minuten onder de 30 graden lamp. https://www.bitchute.com/embed/46WS1068DIAT/

Is dit de reden dat deze fiools in koelkasten van -70graden moeten worden bewaard? Is dit de ‘software for life’(sic) waar Moderna het over heeft? Het is geen vaccin! Ik noem het software for certain death.

Zoals altijd lees en denk voor jezelf en doe zelf onderzoek.

ps ik vond de link over de poolse Dr. Zalewski: https://luis46pr.wordpress.com/2021/10/14/polish-doctor-claims-he-found-a-life-form-in-the-pfizer-comirnaty-shot/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *