SouthWest Airlines piloten massaal ziek gemeld over gifspuit verplichting

SouthWest Airlines piloten massaal ziek gemeld over gifspuit verplichting

De globalist depopulatie machine is vastgelopen. Niemand bij zijn/haar verstand gaat de verplichte gifspuit nemen, niet de brandweer, politie, militairen, ambtenaren en de meest uitgesproken verdedigers van humaan recht, de piloten meldden zich massaal ziek. Staken mag niet voor deze beroepsgroep en de houding is zo van als wij die prik nemen komen wij niet meer door de strenge luchtwaardigheid keuring heen en zijn we alsnog werkeloos.

De media en de maatschappij hield het publiek voor dat het weer of het materiaal de oorzaak was. Het publiek had al door dat ze logen door hun kunstgebit heen. Ook andere beroepsgroepen hebben hier mee te maken en weigeren dienst. Texas en Florida hebben de mandaat al verboden.

Ook ouders en advocaten hebben scholen voor de rechter gesleept om aan het mandaat te ontkomen. De enige oplossing is die personen die aan de Agenda meewerken omdat ze betaald zijn dat te doen verantwoordelijk te stellen voor vaccineschade als zij vasthouden aan dit mandaat. Zijzelf als alle betrokken bestuurders, leidinggevenden en politici zijn natuurlijk uitgezonderd van de gifspuit.

Langzaam maar zeker ontwaken lui die gehypnotiseerd door de constante propaganda de gifspuit wel hebben genomen tot de realisatie dat ze bedrogen zijn. De eerste reactie is angst voor wat nu in hun lichaam zit, de tweede reactie is spijt er aan begonnen te zijn en de derde reactie is boosheid en de vierde reactie kan zijn afreageren op diegene die de gifspuit gezet heeft. Dit zal niet lang meer op zich laten wachten. Elke reactie levert een tegenreactie op. Naar verwachting zullen een miljard mensen zijn overleden binnen twee jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *