WEF TheGreatReset is al bezig ons te verhongeren

WEF TheGreatReset is al bezig ons te verhongeren

De uitrol van depopulatie gifspuit is mislukt dus wordt nu de volgende stap uitgevoerd, tekorten creëren. Door de prik te verplichten in Amerika en Italië en de verplichting voor dokwerkers en vrachtwagen chauffeurs om zicht te laten vaccineren wat ze niet willen nemen vanwege de nu wel bekende gevaren staken of lopen weg.

Ierland werd op de knieën gedwongen in de 19e eeuw door de bevolking uit te hongeren. Hetzelfde deed Stalin en Mao om specifiek voor gebieden waar hun tegenstanders woonden voedseltekorten te creëren of transport te verbieden. Miljoenen werden vermoord niet door de kogel of executie maar middels honger.

Rotterdam heeft nu 6 dagen vertraging voordat containers worden afgehaald maar in California en de oost kust lopen de wachttijden op naar 3 weken door tekorten in personeel. Nu komt Triest en Genua in Italië erbij doordat de ongekozen ondemocratische voormalig Wallstreet burocraat Draghi de gifspuit verplicht heeft gesteld per 15 Oktober. Dit wordt alleen maar erger. De dokwerkers en chauffeurs lopen weg of staken. De effecten van de vertragingen ijlen na in de winkels in december en in volgend jaar.

Er is nog een bedoeling en dat is dat de globalisten willen China en Xi straffen omdat Xi niet wil meewerken om Wallstreet’s Blackrock en Soros toestemming te geven om de Chinese economie te plunderen. Xi heeft gezien hoe het Westen fabrieken heeft ingewisseld voor een rentier klasse waarbij hoge huisprijzen en huren de nieuwe economie is geworden. Niets doen en geld vangen is de nieuwe economie in het Westen. Geen wonder dat er geen economische groei meer is.

Door nu de gifspuit mandaat op te leggen wordt transport van containers beperkt wat weer zorgt dat de containers niet leeg terug naar China gaan om weer gevuld te worden met nieuwe producten. Dit veroorzaakt weer productie problemen in China.

De transport sector is een geoliede machine bestuurd via het internet. Dus als container afhandeling en de internet worden geblokkeerd valt ook productie stil wat weer tot werkeloosheid leidt door het domino effect.

Ook het gas tekort in Europa is gefabriceerd. Wind en zon energie levert maar 4% van onze energie behoeften op. De slechte zomer leverde minder stroom op en het uitzetten van grondstoffen centrales deed de rest. Wat mij opvalt na terugkomst in NL na deze zomer is dat de groene bewoners die jaren geleden zonnepanelen hebben laten installeren en trots waren met elke Watt opgeleverde stroom hebben nu deze zomer energieslurpende airconditioning apparaten in hun huis laten installeren. Het is opvallend dat het voornamelijk bewoners zijn met zonnepanelen!

De globalist elite gaan tot het gaatje. Apartheid wordt geïnstitutionaliseerd middels gifspuit. In Amerika, personeel dat een zeldzaam uitzondering voor de gifspuit verplichting heeft in media, krijgen minder betaald en een mindere baan wat vergelijkbaar is met een soort dhimmi betalen zoals de Christenen moesten in Islamitische landen om Christen te mogen zijn.

Hoe toevallig dat de globalisten de babylonische god Ba’al aanhangen. Wees inventief en zorg voor alternatieve voedsel voorziening want er komen zware tijden aan voor iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.