De eerste high profile New World Order kopstuk overleden aan het biowapen

De eerste high profile New World Order kopstuk overleden aan het biowapen

Colin Powell, bevelhebber golfoorlog onder papa Bush en minister van Buitenlandse Zaken van Amerika onder Bush Jr, dubbel ingeent met de Pfizer gifspuit, dood door het Fauci NiAID Chappel Hill gefabriceerd biowapen. Hij werd ziek van de mRNA Pfizer gifspuit dat het biowapen Covid19 maakt middels mRNA in het lichaam.

Geen Ivermectin, geen HCQ, geen D3, geen Zink, geen Quercetin, geen horsedewormer maar remdesivir en een slang in je long hét protocol waarmee mensen worden vermoord. Triest maar waar. Colin Powell: ‘Saddam has weapons of mass destruction, yellow cake en ties to Al-Qaeda’ (sic) allemaal BS en volgde Saddam in zijn lot. Niet door hangen maar vanwege een doodshuis hospital protocol.

Miljoenen Iraqi’s vonden de dood onder zijn en de beide Bushes en Clinton leiding. Destructie van het midden-oosten. Amerika het moordenaars regime om het slijk van de aarde. Het is de ultimate gotspe dat juist Colin Powell overlijd door een biowapen.

Als lid van de Washington duivelse plantage werd hij als oud vuil aan de kant gezet. Dit zou een wakeup call moeten zijn voor alle mensen van kleur. De globalisten Davos elite kan het geen reet schelen.

https://edition.cnn.com/2021/10/18/politics/colin-powell-dies/index.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.