De echte reden achter Covid19 was dat China en de globalisten van Trump afwilden.

De echte reden achter Covid19 was dat China en de globalisten van Trump afwilden.

China leed zwaar economische pijn onder Trump. Trump wilde dat de producenten en Wallstreet hun investeringen en productie terughaalden naar Amerika. Trump wilde dat de rentier klasse op Wallstreet hun uitkleed programma om de amerikaanse burger financeel uit te kleden stopten.

Studenten in Amerika werden gedwongen door de rentier klasse zich voor tweehonderd duizend dollar in de schulden te steken in ruil voor een vodje papier ook wel diploma genoemd.

Amerikaanse burgers moesten zich een slag in de rondte werken middels twee tot drie banen om hun maar verder stijgende inflatoire hypotheek en dure zorg te kunnen betalen dankzij diezelfde rentier klasse die dik geld opstreken door de huizenprijzen fors op te jagen en de zorg peperduur te maken. Het is feitelijk plundering.

Trump maakte er een einde aan. Dit deed pijn in Wallstreet en Beijing. Men zocht een oplossing. De democraten deden van alles om de Trump admin te dérailen. Russian Collusion, Ukraine schandaal, impeachment niets hielp. Bill Gates en GAVI (big Pharma) had nog een biowapen op de plank liggen uit 2005. Daarmee konden ze en de Covid gevallen opkrikken en angst zaaien en depopulatie doorvoeren.

China regelde acteurs in Wuhan en het circus Covid ging van start. Alhoewel Trump het door had ging hij toch akkoord met de NiH lockdown, een grote fout met grote gevolgen. Dankzij deze Trump beslissing van ‘flatten the curve’ (in NL geef ons 2 maanden om Covid onder controle te krijgen) leidde tot massaal invoeren van fake mail-in ballots. Dit bleek succesvol, Trump werd zijn herverkiezing onthouden. Biden kwam met BuildBackBetter, een dystopisch idee van neo kolonialisme.

Elk jaar gaan er massa’s mensen dood aan influenza. Niets vreemd aan. Deze keer werd de dood een handje geholpen en de cijfers opgekrikt, eerst met Madazolam, remdesivir en de ventilator, later werd de PCR test misbruikt om middels vals positieven de door propaganda media angst tweede golf te continueren.

Wat nog in 2005 alleen als een biowapen kon worden gepatenteerd werd ineens opgewaardeerd mbv de FDA naar een heus vaccin ondanks dat het geen vaccin is en ook niet voldoet aan de criteria van een vaccin.

Big Pharma had alles al in 2018 voorbereid en gemaakt. Voor de schijn werden nog trials gehouden in 2020 maar de placebo groep kreeg gewoon ook een vaccin omdat men wist uit eerdere dierproeven dat het vaccin een moordenaars gifprik is en om de trials te manipuleren gingen dus in beide groepen, de vaccin groep en placebo groep een gelijk aantal proef ‘konijnen’ dood. Hierdoor kon dit uit gemiddeld worden en genegeerd. De FDA gaf er zijn zegen aan.

Vervolgens werd in sociale media, in handen van de Chinese CCP mafia, alles wat maar duidde op een link van Covid19 met Wuhan gecensureerd.

Europa en de rest van de wereld had niet hoeven volgen want het ging alleen om Trump. De globalisten waren zo enthousiast over het feit dat Covid19 angst wereldwijd zo goed aansloeg, Trump verwijdert was en de propaganda zo goed zijn werk deed dat ze maar gelijk ook maar het depopulatie programma en TheGreatReset wilden doorvoeren en ondertussen dik verdienen (sic) (Peter Daszak) aan de gifspuit. Een beetje teveel op één bordje.

Medio 2020 kwam dan ook Klaus Schwab naar buiten met zijn GreatReset. Een obscure idee waar niemand voor warm liep in de vijftig jaar dat Schwab dit idee rondbazuint. Schwab brabbelde dat Covid19 een unieke gelegenheid bood en een smalle opening is om zijn communistisch stakeholder capitalisme gelijk zoals in China door te voeren.

Intussen is het de globalisten wel duidelijk dat TheGreatReset BuildBackBetter niet gaat lukken. Het CO2 (ook wel Covid paspoort genoemd) paspoort proberen ze nog door te drukken maar ook die agenda lijkt te mislukken omdat door grote energie tekorten men nu gedwongen is de groene agenda los te laten. Al met al hebben de globalisten teveel in te korte tijd willen realiseren.

Er zullen wel wat Covid maatregelen blijven hangen maar de totale controle van de populatie en de groene agenda lijken al bij voorbaat mislukt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.