Na Texas, Florida, South Dakota staat Nebraska Ivermectine toe.

Na Texas, Florida, South Dakota staat Nebraska Ivermectine toe.

De hoofd aanklager in Nebraska heeft in zijn opinie stuk geschreven nav een verzoek van het hoofd van de Nebraska Gezondheids departement dat artsen die Ivermectine en HCQ voorschrijven offlabel aan Covid patienten niet vervolgd zullen worden mits ze toestemming vooraf vragen aan hun patienten, voorlichting geven en geen overdosis voorschrijven. Er is genoeg wetenschappelijk bewijs dat het voor sommige mensen kan werken.

Opmerkelijk is dat Pfizer/Moderna/Janssen en Astrazeneca met hun expirimenteel, synthetisch gen therapy vaccin met nood toestemming geen toestemming vooraf behoeven te vragen aan hun patienten, geen voorlichting behoeven te geven wat het is en dat het expirimenteel is, en dat thrombose of hart falen kan optreden na injectie met hun Covid prik.

https://www.zerohedge.com/covid-19/doctors-can-prescribe-ivermectin-hydroxychloroquine-label-covid-19-nebraska-ag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.