Vladimir Putin kreeg de sleutel van de EU door EU burocraten eigen incompetentie en ideologie

Vladimir Putin kreeg de sleutel van de EU door EU burocraten eigen incompetentie en ideologie

Het is lachwekkend ware het niet dat we van de Winter letterlijk in de kou kunnen komen te staan. De EU burocraten in Brussel wilden toch van het gas af? Het Rutte Regime roeptoetert de muppets in Brussel na zonder zijn verstand te gebruiken (heeft hij dat wel?).

Rutte en de EU muppets gokken op zon en wind energie ondanks dat iedereen met een beetje werkende grijze massa kan weten dat zon en wind onze energie behoefte niet kan dekken, niet eens 10%. Engeland heeft door het eigen zero CO2 beleid tekorten doen veroorzaken in voedsel voorziening, transport van goederen en energie.

Nu zijn ze in Londen gedwongen de kolen mijnen te heropenen. De engelse groene gekkies gaan weer kolen verstoken. Als dit geen teken is dat zero CO2 bedacht door de club van Rome, om ons te knechten, in armoede te storten door onze eigendommen te stelen, door ons tot slaaf te maken, te injecteren met gif, niet mogelijk is? Kop in het zand.

Vladimir Putin kreeg natuurlijk de schuld in Londen en Brussel van bewust te weinig gas pompen maar de Soviet EU burocraten maar top burocraat Timmermans kwam naar buiten en vertelde de pers: ‘Putin houdt zich aan de afgesloten gas contracten’. Putin is de lachende derde, wat een sukkels.

De Russen zeiden simpelweg, niet ons probleem. Jullie willen van het gas af en hebben te weinig gas ingekocht omdat jullie zo graag van het gas af willen omdat Washington dat zegt? Niet mijn probleem. Koop maar een paar truien. Het toont weer eens aan dat ideologie niet strookt met de realiteit van alle dag.

Het is niet het enige probleem waar de burocraten mee zitten want Rusland is al die anti rusland propaganda spuugzat en hebben alle Russische diplomaten gestationeerd in het NATO hoofdkwartier teruggetrokken. Volgens Sergey Lavrov kunnen ze via de Russische ambassade in Brussel contact met Moskou opnemen als ze daar behoefte aan hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.