Dictator burocraat Draghi stort Italië in de afgrond

Dictator burocraat Draghi stort Italië in de afgrond

Oud Goldmann Sachs Mario Draghi gebruikt de Covid hoax om Italië tot de grond toe af te breken. Om aan te geven hoe bizar dit dictator regime is een voorbeeld van een uitspraak van de minister van transport. Tachtig procent van de vrachtwagen chauffeurs die in Italië rondrijden zijn buitenlander en ongevaccineerd. Zij mogen Italië wel in met hun truck maar moeten bij het uitladen in hun cabine blijven(sic). Hoe dat met tanken moet wordt er niet bij vermeld. Italië is tenslotte een groot land!

Alle truck chauffeurs moeten om de zoveel uren rusten en dat doen ze op de gekste plekken. Langs de weg, op parkeerplaatsen en bij pompstations (en die zijn tegenwoordig zo vol met trucks dat je als automobilist nog nauwelijks bij de pomp kan komen laat staan even parkeren voor een plas) en die trucks staan pal naast elkaar. Ook truck chauffeurs moeten een keer plassen. Anderhalve meter kan niet worden gehandhaafd.

Ook Italiaanse chauffeurs zijn nauwelijks ingeent met de gifspuit. Zo’n 33 procent maar. Volgens Draghi zijn de Green Covid Pass maatregelen nodig om de ongevaccineerden te dwingen de spuit te nemen maar de Italianen hebben er een reden voor om er niet aan mee te werken. Tirannie gaat zover tot wat je wenst te accepteren en in Italië moet 85% van wat groeit op het land worden vervoerd.

Draghi heeft het over terugkeer naar de normaliteit als werkelijk iedereen gevaccineerd is en belooft 6% economische groei. Dat is iets wat Italië nog nooit gekend heeft sinds het lid is geworden van de Wallstreet corperate EU. Sterker nog, zelfs China heeft geen 6% economische groei. Het doet mij allemaal denken aan de sovjet burocraten onder Jeltsina. Waan voorstellingen van een gefaalde ideologie. Draghi voert in Italië als enige in de EU naast Australië, NieuwZeeland en Israel TheGreatReset uit.

De door de mand gevallen Matteo Salvini (vergelijkbaar met Wilders), die de Soros taxi service vanuit Libië (tijdelijk) heeft gestopt, maar nu het Draghi regime politieke steun verleend, riep Draghi op om Covid test gratis ter beschikking te stellen aan de ongevaccineerden. Nu moeten ze die zelf betalen zijnde € 180,-/maand als ongevaccineerde Italianen moeten om de dag testen, de zogenaamde 3G regel.

Rijzende ster Giorgia Meloni (vergelijkbaar met Thierry Baudet) die in de oppositie zit, riep Draghi op om te kappen met die hele Covid clown show omdat het onbetaalbaar is voor bedrijven. Draghi wil tot het gaatje gaan maar loopt het risico van politiek schipbreuk. Alles hangt af van de Italiaanse bereidheid tiranie te tolereren uit naam van een niet bestaand virus.

2 REACTIES

comments user
admin

Alhoewel de propaganda effectiviteit verliest blijven mensen er nog steeds in geloven en blijven ze kijken naar de RAI e.a. officiele kanalen. Pas als de dokter met een spuit en de politie met een gericht vuurwapen aan de deur komen zullen ze zich pas verzetten. Mensen kunnen het niet bevatten dat de Overheid ze dood wil hebben.

comments user
Quality Manager

Ik hoop dat de Italianen uiteindelijk verstandig worden en dit massaal weigeren, net als toen met de restaurants en cafe’s. Ze winnen dan echt wel!! En is Draghi verleden tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.