Straf kolonie Australië

Straf kolonie Australië

Iedereen heeft wel eens op sociale media de gezondheids minister van NewSouthWales gezien. Een afzichtelijke typisch feminist slecht geklede activist met een afschuw van de samenleving, berucht van haar bizarre dystopische uitspraken. Een daarvan was dat je zelfs in bed nog de mondluier moest dragen van haar en vermijd contact met anderen en praat vooral niet met je buren.

Gladys Berejiklian uitspraken maakte haar tot de dochter van Stalin. Een echte psychopaat.

Zij moest uiteindelijk aftreden vanwege, hoe kan het ook anders, corruptie. Deze zaak is nu voor de rechter. Wat bleek, er werd een Pandora box en beerput geopend. Er kwam naar buiten dat het hoofd van het Australisch OMT kinderarts met hobby virologie Kristin McCartney 26 miljard had geschonken aan big Pharma om onderzoek te doen naar vaccins voor toekomstige pandemiën. Dit was in pre Covid tijden al een astronomisch bedrag. Zij zit ook in de advies raad van WHO (eigenaar Bill Gates) en elke ander advies lichaam voor infectieuze ziekten in Autsralië. Een corrupte spin in het Covid web.

Zij werd gehoord in deze zaak van crazy Gladys voor de rechtbank en hier volgt de gestelde vragen en haar antwoorden.

Advocaat: is het waar dat dubbel gevaccineerden 13% meer kans hebben op het krijgen van Covid en verspreiden ervan?

Haar antwoord: ja

Advocaat: zijn Covid vaccines gevaarlijk voor vrouwen in verwachting of plannen voor het krijgen van een kind?

Haar antwoord: Ja

Advocaat: Is het waar dat Covid vaccines nooit zijn bestudeerd voor effectiviteit en veiligheid?

Haar antwoord: Ja, ze zijn nooit bestudeerd

Niet alleen Gladys Berejiklian was omgekocht met die 26 miljard gift aan big Pharma ook de rest van de politieke en medische muppets. Belastinggeld van de burger gebruikt voor zelfverrijking.

Uitspraak van de rechter een dezer dagen.

De WHO is een corrupte club van samenzweerders met een moordenaars agenda en dat alles voor 30 zilverlingen. Nazaten van Judas.

Kristin was ook mede auteur van het WHO doctrine document dat het eigen immuniteit systeem naar het rijk van de fabelen verwijst en alleen vaccines de redding zijn in geval van een pandemie. Let wel, dit roept Bill Gates al sinds hij in 2009 samenspande met anderen om vaccines te promoten. Lees het stuk in de link hieronder. Het is een wereldwijd netwerk van corrupte door en door psychopaten samenzweerders.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X20316339?via%3Dihub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.