Rockefeller Lockstep scenario en Covid19 zoek de verschillen!

Rockefeller Lockstep scenario en Covid19 zoek de verschillen!

Het lockstep scenario is, als dat nog steeds het geval is, nog steeds met drie andere scenarios te vinden op de Rockefeller Foundation website.

Rockefellers, WHO, Gates Foundation, Johns Hopkins, big Tech, big Corp oefenden zich suf. In 2018 operation Crimson Contagion en in 2019 Event201 waarbij een pandemie rondom een coronavirus onstaat dat miljoenen tot slachtoffer zou maken en men oefende in een table top exercise wat te doen, hoe de media tot propaganda te bewegen, hoe gezondheidszorg alleen te laten focussen op het vaccin als redding, hoe politici te trainen én hoe aan geld te komen.

Wie de Event201 video heeft gezien ziet een van de meewerkende muppets sissen ‘we need money’. Ook een WHO muppet, nota bene een arts siste we moeten kinderen uit een geinfecteerd gezin halen en ergens veilig onderbrengen. Het ging altijd al om de kinderen. Enkele maanden later bingo.

Vandaag maakte de Alzenheimer patient Biden in het WitteHuis bekend dat ze nu 28 miljoen kinderen in Amerika, die geen risico lopen voor corona virussen, gaan inenten met de gifspuit ondanks dat ‘het vaccin’ gefaald heeft. Ouders worden buitenspel gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.