Elke revolutie ‘eet’ de eigen ‘kinderen’ op

Elke revolutie ‘eet’ de eigen ‘kinderen’ op

In geval met de plandemie is het niet anders. Het virus was gecreëerd door de WEF miljardairs om de TheNewWorldOrder, BuildBackBetter, TheGreatReset mogelijk te maken en niet andersom.

De Amerikaanse RiVM, de NiH en de subdivisies CDC en NiAID, gaven in een pers bericht van directeur Tabak in Washington eindelijk toe gain of function het maken van een biowapen te hebben gefinancierd via EcoHealthAlliance van Peter Daszak in het P4 Wuhan laboratorium onder leiding van de batlady.

Na het vertrek van directeur Collins konden ze niet anders want de bewijzen stapelden zich op. Nu claimt Tabak wel dat zij niet op de hoogte werden gehouden door EcoHealthAlliance via updates maar dat is flauwekul. Niemand ook geen overheids instelling geeft 7,8 miljoen donatie voor GoF onderzoek zonder tussentijdse en eind rapportages. Maar dat zal later wel naar boven komen. Ze liegen allemaal door hun kunstgebit. Sterker, alle betrokkenen en politici liegen al sinds maart 2020.

De oud directeur van het NiH Collins en de directeur van het NiAID Fauci logen onder ede in het Congress en Senaat niet één keer maar elke keer weer. Zij claimden met droge ogen dat zij geen GoF het maken van een biowapen financierden in Wuhan.

Het biowapen uit Wuhan gecreerd met Washington gezondheids instituten financiering bleek een blindganger. De bedoeling was miljoenen doden. Het is geen blindganger m.b.t. hetzelfde biowapen in de Pfizer/Moderna/JJ/AZ gifspuiten ingespoten in de bloedbanen van goedgelovige schapen slachtoffers maakt.

SARS-COV1, H1N1, Ebola, Zika, Varkensgriep allemaal gecreerd in Chappel Hill biowapen laboratorium. De WEF gekken willen af van mensen en vlees eten. Kip en Varken wordt het meest gegeten.

WEF Klaus Schwab verklaarde ook in Davos dat de wereld bozer zal gaan worden en de mensen zullen gaan zoeken naar schuldigen voor hogere gas en benzineprijzen, tekorten in voedsel en goederen, afbraak van de economie en armoede veroorzaakt door de politiek. Onrustige tijden.

Laten daar nu de politici die in opdracht van de miljardairs van WEF, BlackRock en Vanguard hun opdrachten hebben uitgevoerd als lockdown, avondklok, destructie van de lokale economie, injectie onder psychische dwang, psychologische oorlogsvoering samen met de media de schuld voor gaan krijgen. Schwab zegt dit zelf.

De aanstichters houden zich schuil achter (vervangbare) politici alleen de politici zoals Rutte, Kaag, DeJonge en OMT leden weten dit nog niet. Hadden ze de geschiedenis bestudeerd hadden ze dit kunnen weten dat de tweederangs handlangers als eerste op het hakblok van de geschiedenis belandden.

Rapport na rapport verschijnt waarin de draconische maatregelen, nog nooit opgelegd tijdens een vermeende pandemie die geen pandemie was, dat het niet ging om een virus maar om het bewust creëren van chaos en angst om de WEF als reddingsboei in het zadel te helpen.

In 2030 ben je nergens meer eigenaar van, heb je geen privacy meer en je zult gelukkig zijn. Iemand als Schwab die dit bedacht of in zijn oren gefluisterd heeft gekregen tijdens een trip op drugs ergens in de flower power tijd in Frisco moet nog steeds een junky zijn.

Er is geen James Bond om ons te bevrijden van de villains. Het is aan ons allen om deze bizarre ideologie te bestrijden en stoppen. Elke dictatuur eindigt vroeg of laat. Geweldloosheid is daarin een krachtig wapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.