WEF Covid Pass – marker in de gifspuit -WEF zit achter CovidPass

WEF Covid Pass – marker in de gifspuit -WEF zit achter CovidPass

De WEF heeft een video op jewtube gezet, klaarblijkelijk wordt de WEF niet gebanned op jewtube voor verspreiden van misinformatie), dat beschrijft een Teken van het Beest (marker) waarbij een bloedtest wordt gedaan om te kunnen bepalen of je ingeënt bent met de gifspuit.

Hiermee bevestigd de WEF dat niet de EU Draghi of Macron maar de WEF achter de Covid Pass zit. De EU, Draghi en Macron zijn niet meer dan muppets gekocht door de WEF. Het is dus een bekentenis middels youtube video.

Wat ze niet vertellen in de video maar wel suggereren is dat er een marker in de gifspuit zit. Indien de (grafeen?) marker wordt gedetecteerd krijg je je Covid Pass. Let op het woord ‘safely’. Partijen met gevestigde belangen spreken altijd over veilig (veilig en effectief) dat betekent meestal niet veel goeds voor betrokkenen. Blijkbaar gaat de WEF ervan uit dat iedereen de gifspuit heeft gehad.

Oh en terloops wordt even gemeld dat je privacy wel goed zit om vervolgens te melden dat je carbon voetprint ook maar gelijk wordt geregistreerd via blockchain. Zogenaamd om de natuur te beschermen net als in Maart 2020 de lockdown werd ingesteld om de oudjes te beschermen die vervolgens middels protocol werden vermoord.

Overigens de blockchain vereist peer to peer connectie dus geen database. Dat gaat dus niet werken. Het wordt dus meer van hetzelfde. I.p.v. camera’s. u de Pass. Greta Thunberg is vervangen door een virus. Waarom wordt niet getest op HiV, Ebola, Hepatitis B? Dat zijn besmettelijke ziekten. De leugens stapelen zich op. De WEF miljardairs vliegen wel rond in hun privéjets zonder Pass en Carbon voetafdruk en Greta geeft geen piep.

Ook de WEF heeft het over een gevaar van Covid19 terwijl dat een leugen is. Met 97,3% overlevings kans is Covid geen gevaarlijk virus. Ebola, HiV, Hepatitis zijn gevaarlijker. Covid is geen pandemie. Dat bleek ook al uit de 2020 statistieken. Er was ondersterfte.

Uit de trials in najaar 2020 bleek al dat kinderen en zwangere vrouwen niet tot de vaccin groep of placebo groep waren toegelaten. Tot op heden bestaat er nog geen EMA goedgekeurd vaccin. De medische authoriteiten en politici willen desondanks toch het inenten van kinderen (zwangere vrouwen worden al ingeënt met desatreuze gevolgen) starten.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

De foto’s zijn verschrikkelijk als je ziet wat de uitkomst is van het injecteren van zwangere vrouwen met dit gif. Ook kinderen die voor hun leven moeten vrezen wanneer ze deze gifspuit hebben gekregen. Ouders hebben niets meer te vertellen want kinderen vanaf 12 jaar mogen zelf beslissen! Voor de rest mogen ze niets maar wel deze gifspuit nemen op eigen verzoek……hoe zielig en hoe erg is dit!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.