Het ongevaccineerden spelletje begint nu.

Het ongevaccineerden spelletje begint nu.

In Amerika en Israel zie je het spelletje ‘het zijn de ongevaccineerden’ al beginnen. Neem je de booster (3e prik) niet dat ben je ineens ‘ongevaccineerd’. We zagen al van de zomer dat als de 1x gevaccineerden in de ziekenhuizen belandden zij als ‘ongevaccineerden’ bestempeld werden.

Zo werkt het woord spelletje dus. Het ligt nooit aan de gifspuit maar het ligt altijd aan de ‘ongevaccineerden’.

U dacht dat uw oude leven weer terug zou komen zoals beloofd? Laat je vaccineren was de mantra? Dansen met Janssen?

Zij die erin getuind zijn zien hun vaccinatie status terugkeren naar ongevaccineerd en kregen een drol i.p.v. een frikandel van DeJonge. Helaas pindakaas. Dan heb ik het nog niet over de schade aangericht aan je eigen lichaam.

De gevaccineerden die 2x de gifspuit hebben gehad en de 3e prik (de booster) weigeren zullen ook worden geregistreerd als ‘ongevaccineerd’.

Het is een doods cult die hierachter zit en de gekochte media en gekochte politici doen wat ze is opgedragen. Geef de schuld niet aan de gifspuit maar i.p.v. daarvan aan de ‘ongevaccineerden’. Liegen doen ze al vanaf het begin.

Het griep seizoen komt eraan en de authoriteiten weten dat de 1x of 2x gevaccineerden grote kans hebben om aan ADE (het gevolg van de prik door het uitschakelen van bet immuunsysteem) te overlijden en het is tijd om de schuldvraag ten alle tijden te vermijden. Het zijn de ‘ongevaccineerden’.

Depopulatie middels indoctrinatie.

Vorig jaar was het nog tis niet onderliggend lijden nee alles was Covid19. Gebroken been, auto ongeluk twas Covid. Begin dit jaar met de gifspuit uitrol, nee tis niet de gifspuit maar onderliggend lijden. Nu, tis niet de gifspuit maar u bent niet ‘gevaccineerd’ ondanks 2x de spuit te hebben gehad.

Komende maanden worden spannend. De authoriteiten zullen ‘het zijn de ongevaccineerden’ gebruiken om de gifspuit verplicht te stellen. In Amerika, Israel en Italië leidt die verplichting nu al tot chaos en afbraak van de samenleving. Dat is ook precies de bedoeling. Geen prik, geen inkomen.

Als echte Communisten vernietigen ze eerst de samenleving en economie om daarna hun BuildBackBetter/TGR te doen. Een totalitaire dystopische slavernij bestuurd door enkele top down burocraten. Hun verkoop praatjes ten spijt, het is rauwe totalitaire kolonisatie slavernij. Miljoenen doden is voor hen niet meer dan een statistiek. China is het Europa en Amerika van de jaren zestig geworden en wij het opium verslaafde China van een eeuw geleden.

Stop het nu door de verantwoordelijken persoonlijk aansprakelijk te stellen of we verworden tot de nieuwe killing fields.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Dat moeten we dan wel massaal doen anders heeft het totaal geen nut. Ik ben het helemaal eens met dit verhaal, maar zonder meervoud redden we dit niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.