Wie zitten achter de Covid19 scam?

Wie zitten achter de Covid19 scam?

Al de hele zomer loopt het OMT te mauwen dat de Covid maatregelen strenger moeten worden met lockdown en mondluiers, sluiten van de Horeca. Het lijkt erop dat de politici in DenHaag binnenkort weer meer maatregelen gaan bedenken om de ongevaccineerden te dwingen de gifspuit, clotshot, killjab of hoe we de expirimentele, niet goedgekeurde, synthetische, genetische manipulatie van je dna kunnen noemen.

Besmettingen, besmettingen, besmettingen. Mogelijk zijn ze massaal kinderen en studenten aan het PCR testen op 35 cycles (=97% vals positief)

Een van de centrale methoden die tijdens deze 20 maanden van Covid19 worden toegepast is psychologische oorlogs voering tegen de bevolking. Waarom wordt iedereen gepushed om deze gevaarlijke gifspuit te nemen? Gezonde mensen injecteer je niet met een expirimentele injectie.

Er zijn enkele feiten die wijzen naar een bepaalde richting. De meest draconische fascisten maatregelen worden uitgerold in Canada, Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland. Laten deze landen nu ook protestante landen zijn! Ik geef hier dus al een clou.

Het is waar dat de ontkerkeling het hardst in Europa heeft toegeslagen. Nederland was ooit een protestant land. Zoals altijd rijst de vraag Qui Bono? Wie heeft er baat bij de kerken te sluiten, horeca te verbieden, economie te vernietigen en ongevaccineerden, gifspuit weigeraars, vaak gelovigen uit te sluiten van de samenleving. Zagen we dit niet eerder in Zimbabwe?

Dit is zichtbaar waar voorgangers met astronomisch bedragen worden beboet, gearresteerd, opgesloten zonder vorm van proces en hekken om hun kerken worden geplaatst alsof het een misdrijf betreft.

Ik hoor u denken, het zijn de Rockefellers, Rothschilds, De Warburgs, Gates, de bankiers, de verzekeraars en de Joden zal men zeggen. Ja en nee. Welke organisatie staat bekend om hun activiteiten om de economie te vernietigen, psychologische oorlogsvoering, voornamelijk protestanten e.a. gelovigen te vervolgen, vermoorden en verbranden op de brandstapel? Kerken te sluiten.

Er is maar één club die daar al eeuwen om bekend staat en dat is de Jesuiten Orde. De society van Jezus (de gotspe om het naar Jezus te noemen) van Ignacius Loyola. Jesuiten zijn verbannen, gevreesd om hun agressieve methoden én het vermoorden van hun tegenstanders. Paus Clemens verbood de Jesuiten Orde en overleed maanden later aan vergiftiging. Het was een Jesuit die de Prins van Oranje vermoordde.

De Jesuiten runde de bloedraad, terecht stellen van protestanten op de brandstapel. Het is een zeer wrede cult van Satan aanhangers. Veel Europese protestanten zijn destijds gevlucht naar Engeland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland weg van de moordenaars van Loyola. Zij zijn meesters in psychologische oorlogsvoering.

Het feit dat de oude paus Benedictis op een zijspoor was gezet vanwege een opmerking in 2006 over de Islam zijnde geweldadige blinde navolgers en christenen niet geweldadig in geloof en rechtvaardigheid, opgevolgd werd door (voor het eerst) een Jesuit Paus, overtuigd communist, Bergoglio. Dit op zich beloofde niet veel goeds.

Sinds het aantreden van Bergoglio is de RK langzaam afgegleden naar de kerk van chrislam. Een soort kerk van nep islamieten, nep christenen en natuurgodsdiensten. Deze Jesuiten paus eist dat iedereen zich laat injecteren met de gifspuit.

Jesuiten staan ook bekend om hun list en bedrog, infiltraties, het zijn bankiers, ook Zionisten zijn leden van de Jesuiten Orde. Bergoglio is op foto’s van in het Vaticaan genomen te zien diep te buigen voor de Rothschilds. Het Britse koloniale imperium maakte maar wat gebruik van de diensten van de Jesuiten. Sterker nog in de glorieuze revolutie nam Stadhouder Willem ze mee naar Londen!

De Jesuiten waren in Nederland beland nadat ze uit Portugal en Spanje waren gegooid omdat plannen waren ontdekt dat ze de koning van Portugal wilden vergiftigen.

Ook de Rothschilds staan bekend om hun listen bedrog, infiltraties. Berucht is dat de Rothschilds aan hun fabelachtig vermogen kwamen door nieuws te verspreiden op de Londense beurs dat Napoleon de slag bij Waterloo has gewonnen waarop iedere belegger hun aandelen verkochten en Rothschild ze opkocht voor pennies on the Pound. Napoleon en Hitler kende de Jesuiten maar al te goed.

De Jesuiten Orde is zoals Napoleon ze beschreef: ‘De jesuiten zijn een militaire orde, niet een religieuze orde, hun leider is de generaal van hun leger, het doel is macht, absolute macht in de meest despotische vorm, universele macht, de macht om de wereld te beheersen over alle mensen’. Deze leider is niet alleen generaal maar ook de zwarte paus, feitelijk de militaire tak van het Vaticaan. Rothschilds, Napoleon en Hitler hadden nooit zo groot geworden als ze niet door de Jesuiten waren geholpen.

De Jesuiten zijn overal op de wereld actief. Denk aan hoe Robert Mugabe de blanke boeren vermoordde en Zimbabwe tot een hellhole maakte met Weimar republiek kenmerken. Mugabe was door de Jesuiten geschoold. Nadat Mugabe de economie totaal had afgebroken en vernietigd waren de enige investeringen in Zimbabwe…. Jesuiten scholen!

John F. Kennedy noemde de Jesuiten Orde in zijn beroemde toespraak voor het Journalje, een samenzwerings organisatie, in plaats van publiek, plegen zij invasie bij nacht, i.pv. openlijk, opereren zij in het verborgene. Jesuiten steunden Napoleon, zaten achter de Franse Revolutie, verdreven de Koningen van Portugal en Spanje uit wraak dat de Franse, Portugeze, Oostenrijkse monarchen Paus Clemens verbod van de Orde hadden uitgevoerd en de Jesuiten uit deze landen hadden verdreven.

Marie Antoinette was van Oostenrijkse afkomst. Zij werd uit wraak onthoofd door de Jesuiten vermomt als Jacobijnen, weer een van hun listen.

Later zouden de Jesuiten ook de kroonprins van het Habsburger Rijk vermoorden in Serajevo. Ze herintroduceerde in 1717 de Masonic Lodge vanuit Beieren in Parijs. Opleiding instituut van politici.

De Jesuiten zitten ook achter de door Pa Busch gepromote NewWorldOrder nu omgedoopt tot BuildBackBetter TheGreatReset. Jesuiten hebben de naam van niets ontziende moordenaars, psychopaten en leugenaars.

Het zou mij absoluut verbazen als de Jesuiten niet achter de plandemie en de Covid maatregelen zitten. Londen Tavistock sociale ‘machers’ als William Sargent prees hun technieken van mindcontrol in zijn boek Battle for the Mind (1955) en filosoof Bertrand Russell beschreef in Scientific Outlook (1930) dat psychologie overal werd gebruikt maar was zelden succesvol maar een uitzondering geldt voor de psychologie toegepast door de Jesuiten Orde.

Loyola begreep dat psychologie het ultieme wapen is. Zien we dat nu niet terug in de plandemie, een leugen van begin tot het eind?

Zij hebben het motief, hun methoden lijken sterk op wat politici allemaal nu doen en volgen het script van psychologische oorlog, vermoorden van ouderen in verzorgingshuizen, het onthouden van decennia lang bestaande medicijnen, het opleggen van draconische regels die niets van doen hebben met het beschermen van de IC’s. Het scheiden van families, het niet mogen bezoeken van ouders, kinderen verplicht te injecteren met een gifspuit.

Protocollen des doods in ziekenhuizen. Het opsluiten van mensen en opvallend geen kerkdiensten maar je mag wel shoppen bij Amazon. Dit is tirannie en heeft niets met een virus van doen. Typisch het handelsmerk van de Jesuiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.