Is het Koninklijk huis wel Christelijk?

Is het Koninklijk huis wel Christelijk?

Een bericht in de LügenPresse AD en VK over de ‘opleiding’ van een Oranje telg. Het zou mij normaal niet interesseren. Die mensen moeten ook hun leven kunnen leven. Alhoewel Beatrix haarzelf als vroom Christen voordoet is zij wel het hoofd van de Bilderberg Groep en die leden zijn van de Satanische Kerk met voorliefde voor Bafometh en verachten de gewone man en vrouw en al helemaal Christenen. Tijdens Bilderberg bijeenkomsten hebben ze het uitsluitend over depopulatie (klokkenluiders).

Ik las dus vandaag in die voornoemde LügenPresse dat een van de dochters van Willem en Maxima studeert in Wales op de United World College of the Atlantic. LGBTQ en CRT is in het Curiculum. Deze studie kost Willem en Maxima €80.000,- naar verluid. Alexia is die dochter en laatst werd er een LGBTQ studie dag gehouden (leek meer op een dronkenmans party) waarbij de mannelijke leerlingen verkleed waren als vrouw en de vrouwelijke leerlingen in laten we zeggen uitdagende vrouwenkleding bekend van de ramen op de Wallen.

Moeten ze zelf weten. Echter interessant is dat dit College is opgericht naar de ideeën van Kurt Hahn, een Duitse Jood die gevlucht was uit Hitler Duitsland. Kurt Hahn is echter een interessant figuur en heeft bij zijn aankomst persoonlijk Prins Philip, de Duke of Edinburgh opgeleid. U weet wel die Prince Philip die als dodelijk virus wilde terugkomen na zijn dood om de wereldbevolking te infecteren. Dezelfde die met Bernhard het WNF oprichtte om Afrika te ontvolken. Dezelfde die voorstander is van depopulatie.

Philip behoorde tot de categorie gestoorde illumnati. Laten de studenten na hun Atlantic College examen allemaal met illuminati worden betiteld! Arme Alexia wordt blijkbaar klaargestoomd om het illumni gedachtengoed uit te gaan dragen in de Bilderberg Groep als opvolger van Bea.

Het lijkt mij zo’n college dat opleidt tot psychopaat. Een Soros achtige universiteit om de 1% te helpen verjongen. Ze nemen donaties aan maar jammer genoeg wordt er geen lijst van donors gepubliceerd. Laten we eens raden voor de grap? Rockefeller, Gates, Soros, Bloomberg, Steyer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.