Propaganda media berichten strengere Covid19 maatregelen.

Propaganda media berichten strengere Covid19 maatregelen.

Mondluier, thuis werken, anderhalve meter komen allemaal weer terug precies volgens het Rockefeller Lockstep plan. Touwtjes vieren, touwtjes weer aantrekken. We gaan het weer meemaken.

Strenger toezicht op handhaving QR Code voor gevaccineerden. Mogelijk QR code verplicht voor Horeca of Horeca gaat helemaal dicht. Komen die QR BOA’s al een maand in de opleiding toch nog van pas.

De Haag liegt al sinds Maart 2020. Besmettingen lopen op gemeten met een test die helemaal geen virus kan meten. De Drosten methode (Christian Drosten van het Berlijnse Charité ziekenhuis maakte deze test in Jan.’20) is door de WHO terug getrokken als onbetrouwbaar, maar Den Haag gaat rustig door. Wat zijn ‘besmettingen’? Niet ziek, geen sympthomen ergo dus geen infecties. Geen virus.

Ze noemen het ‘besmettingen’ om juridische aansprakelijkheids redenen. Besmettingen hebben geen rechtsgeldigheid; infecties wel. Daarom noemen ze het ook geen infecties. Ze willen geen nieuwe Covid wetten maken want die zijn illegaal volgens ons Staatsrecht. Een demissionair kabinet mag geen nieuwe wetten maken.

Geen enkele Covid wet heeft bij mijn weten de staatsrechtelijk voorgeschreven gang doorlopen. Vele rechters gaven, niet alle, dit Rutte Regime het voordeel van de twijfel. Wiens brood men eet….. Vroeger betaalden beide partijen de rechter. De Staat had er destijds geen invloed op. In Maatschappijleer leerden wij over 4 onafhankelijke Machten. De 1e Macht, 2e Macht, 3e Macht en de 4e Macht. Deze 4 Machten spreken nu met één mond.

Ze gaan dus een persconferentie houden aanstaande dinsdag en roeptoeteren dat thuis werken, anderhalve meter, strenger toezicht op QR code en dan moet u die opvolgen? Mogelijk moeten bedrijven gifspuit vaccinatie eisen? Persconferenties zijn niet rechtsgeldig. Gewoon negeren.

Verplegend personeel loopt massaal weg omdat wat Ziekenhuis directie en Zorgverzekeraars doen is tegenstrijdig met de zorg verlening. Zorgverzekeraars verkrappen de financiele middelen en Ziekenhuis directies jagen artsen en verpleegkundigen weg.

Er is geen enkel advies door betrokkenen (nog OMT noch RiVM noch ziekenhuizen) over hoe gezond te blijven, zink, C, D3 in grote dosis enz maar de winkels weten dit intussen wel. Niet alleen in NL maar in heel Europa worden de voedings supplementen als broodjes verkocht.

We moeten de IC’s beschermen is de mantra van politiek Den Haag met één oor in de schoot van Jesuit Klaus Schwab en de Rockefeller Jesuiten. Lockdown, thuis blijven, mondluier in winkels Horeca, Fitness, Evenementen en Musea dicht roeptoetert de OMT leden met gevestigde belangen in medische patenten en big Pharma. We worden bestuurd door een commerciële mafia.

Verplegend personeel pikken deze leugens niet meer en zeggen het zijn juist de gevaccineerden die op de IC’s liggen met hele vreemde nooit eerder voorkomende ziekten als bloedingen in de longen zonder trauma, hartklachten door myocardial ontsteking, spontaan falende organen, menstruatie op hol geslagen bij jonge vrouwen maar ook oude vrouwen waarbij menstruatie al lang geleden is gestopt. Verplegend personeel staat erbij met de handen in het haar maar aan de gifspuit kan het niet liggen want die is ‘veilig en effectief’ roepen de voorstanders tegen beter weten in.

Maar daar hebben de authoriteiten iets op gevonden. Neem je de derde spuit of booster, niet? Dan ben je weer ongevaccineerd. Heb je de 2e spuit een week geleden genomen? Dan ben je nog steeds ongevaccineerd. Je bent pas gevaccineerd als alle bijwerkingen zijn verdwenen of gewoon dood aan de spuit. Heb je maar één prik dit voorjaar genomen? Ben je nog steeds ongevaccineerd.

Hoe dom moet je zijn als je niet door deze psychologische mafia tactieken heen kan kijken en dan begrijpt we worden belazerd.

Er is hoop. Er is onenigheid ontstaan in de tightly knit Jesuiten Orde. Twee kern gezonde Jesuiten in de top van de Orde zijn onlangs overleden door de gifspuit. De lagere Jesuiten echelons weigeren nu de opdracht van de illegale Vaticaan Paus Bergoglio op te volgen. Je ziet maar weer. Meer nieuws volgt.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Er worden steeds meer mensen wakker. Ook al hebben ze de gifspuit 2x genomen, ze zijn wel erg bang aan het worden dat ze zich vergist hebben. Jammer genoeg kan dit niet teruggedraaid worden. Men doet mee met een genetisch experiment en dat valt nooit terug te draaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.