Lichaamstaal geanalyseerd

Lichaamstaal geanalyseerd

Vond deze recente video op het youtube kanaal van Forum van Democratie over het debat tussen Van Houwelingen (FvD) met DeJonge (CDA) over wat is nu waar. Zijn het nu de ongevaccineerden die de IC’s bezetten zoals RiVM beweerd volgens hun video (en geheime foto’s) van het RiVM of zijn het de gevaccineerden en maar liefst 80% die de IC’s bezetten? Van Houwelingen wijst op het laatste bewezen volgens foto’s van het Maastrichtse en Gelderse ziekenhuis e.a. ziekenhuizen zoals gemaakt door arts Bert Mulder van het Radboud dat het de gevaccineerden zijn die er liggen.

Van Haga en Van de Plas bevestigen Van Houwelingen zijn these. Die foto’s kloppen niet met de RiVM film.

Het Pinokkio Regime liegt als sinds maart 2020. Het is altijd interessant om de lichaamstaal van beide te analyseren.

  • Van Houwelingen is duidelijk verontwaardigd door de weigering van RiVM hun foto’s vrij te geven
  • DeJonge zweet zich rot, beantwoord steeds de vragen niet, kijkt steeds weg naar hetzelfde punt op de vloer hieronder goed te zien en probeert zich te verdedigen door niet op de vraagstelling in te gaan.

DeJonge: schokkend dat u (Van Houwelingen/Van Haga) het ‘heilige RIVM’ niet vertrouwd. Nee, die liegen al sinds maart 2020 met hun ‘PCR test’.

Wat heeft het RiVM eigenlijk te verbergen. Heel simpel dat het vaccin niet werkt. RiVM is een vaccin verkoop buro. Vergeet niet het ‘onafhankelijke RiVM’ (sic) wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Zelfs DeJonge geeft dit hier nu toe dat het vaccin niet beter is dan eigen immuniteit!

Dus het gaat weer eens niet op de vaccinatie maar om een andere sinister agenda. BBB/TGR?

Het was nooit een medische kwestie. En het wordt steeds moeilijker het verborgen te houden. Goed werk FvD en Haga Groep!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.