Transhumanisme wat bedoeld de WEF ermee?

Transhumanisme wat bedoeld de WEF ermee?

Iedereen heeft nu wel gehoord van TheGreatReset en hun slogan ‘in 2030 heb je geen eigendommen meer en je zal gelukkig zijn’. Kortom Transhumanisme. Weinigen realiseren zich wat dit nu precies betekent.

Transhumanisme is een oud begrip uit de 19e eeuw nadat Darwin zijn ‘windhoos door een sloopterrein en eruit kwam de mens voort’ theorie kwam. Toen al opperde men transhumanisme als de samensmelting mens met machine. Een centraal bestuurd brein.

Om het kort te houden zonder al teveel tekst. Onze samenleving was gebaseerd op de Bijbel en de tien geboden en door God gegeven vrijheden. Dat is nu voorbij. Waar de Davos lui naar toe willen is ipv in resonantie met je Schepper naar een systeem waar iedereen is gechipt en op afstand wordt bestuurd via 5G door machines. Dat is transhumanisme.

Hierdoor wordt iedereen i.p.v. vrije mensen omgebouwd naar een gratis grondstof of simpelweg vee. Je wordt gevoedert, gekweekt, op geëxperimenteerd, gezien als werktuig. Met uitzondering van de controllers. Deze mensen zullen mensen blijven.

Om reden dat ons geldsysteem failliet is gegaan door de casino verslaving van de elitist globalisten willen ze af van de ‘useless eaters’. Oude mensen, niet productieven, renteniers, kinderen, zieken en gehandicapten. Aan deze categoriën is geen behoefte meer. Alleen voor de sterken die de gifspuit overleven zal nog plaats zijn omgebouwd tot transhumaan.

Uiteindelijke doel is het na gebruik het uitsterven, wegwerpen van de transhumanen. De WEF denkt dat tegen 2040 de mensheid opgedoekt kan worden en robots hun taak kunnen overnemen.

Dit is het plan, een waanzinnig plan. In de komende jaren zullen ze naar deze agenda toewerken maar ze hebben onze hulp, om ons eigen gevangenis te bouwen, nodig. Het is een aantallen spelletje. Als genoeg mensen wakker worden kunnen we het stoppen. Zo niet, dan wordt het loopgraven werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.