Vergiftigen van de bevolking startte in 1996

Vergiftigen van de bevolking startte in 1996

De aanval op ons immuun systeem begon al jaren geleden. Middels genetische manipulatie van voedsel (GEN Technologie), fastfood, suikers, genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Sprayen vanuit de lucht van toxische stoffen (chemtrails), verzuren van landbouwgrond. Vaccinatie middels de Pfizer/Moderna/Janssen gifspuit is alleen maar de continuering van het depopulatie programma.

Zorg is na de commerciële omslag verworden tot een moord fabriek. We weten nog steeds niet wat in de gifspuit zit en Pharma en de Overheid willen het ons ook niet vertellen. Onder nood toestemming kan de gifspuit niet zonder toestemming van de ontvanger gemandateerd worden.

Door dwang middels propganda toe te passen overschrijden ze de Nuerenberg Code en artsen eed. Dat artsen nog steeds niet met hooivorken op Het Plein staan is mij een groot raadsel. Of je laat je bespelen als een pop of je wordt betaald!

Veel schapen snappen niet en zullen het ook nooit snappen omdat deze mensen vast zitten in de matrix. Ze hebben niet de intelligentie om zich dat te realiseren. Zelfs christenen laten zich slachtofferen. Hebben zij niet meerdere keren de Bijbel gelezen maar begrepen eigenlijk nooit wat ze lazen? Van alle boeken is de Bijbel toch hét eerste boek dat ons hiervoor waarschuwde!

Twintig jaar geleden begon deze financiële coup en het culmineerde tot het moment dat Centrale Banken middels QE ons geld begonnen te stelen en de Overheid al onze financiële wetten zijn gaan overtreden. Wij als belastingbetalers betalen voor deze illegale activiteiten. De Overheid overtreed de financiele wetgeving van de Staat en wij krijgen steeds meer beperkingen opgelegd om ons eigen geld uit te geven onder de smoes van terrorisme en financiële malversaties bestrijding die de Overheid zelf pleegt.

Nu is deze agenda in de eindfase beland. Korinthiën schrijft dat Christendom is vrijheid en al het andere is slavernij. De Overheid geeft nu al een universeel inkomen aan illegale asylzoekers en overtreden daarmee onze eigen wetgeving. De Overheid koopt woningen op twv 3 ton en geven die aan asylzoekers plus nog meer gratis stuff met één verplichting accepteer alle gifspuiten. Dit is het totaal afhankelijk maken in wording en uiteindelijk je ondergang.

In Amerika geven ze nu 450.000 dollar aan elke illegale grens overschrijder. Per familie 1 miljoen dollar betaald door geld als confetti te printen. Hoezo de Overheid respecteert de eigen wetgeving? Niet.

Binnenkort komt de CO2 tax en zullen ze ons inkomen, eigen geld en bezittingen afpakken middels CO2 belastingen en wereldtax. Dat laatste is al besloten. Om kort te gaan, je betaald een organisatie (de Overheid) die je arm maakt en de kinderen en ouderen middels gifspuit en via andere manieren vermoord.

Nu al aangekondigd, ze willen voedsel besproeien met magnetisch grafeen nanodeeltjes. Dit zouden ze niet doen als iedereen gevaccineerd is. Grafeen en 5G moeten dus iets gaan doen anders zouden ze het niet in de gifspuit doen.

Uiteindelijk zullen we dit winnen maar dit gaat heel veel slachtoffers kosten en gaat jaren duren. Tenslotte is het een oorlog tegen de bevolking door een kleine groep van psychopaten. Jordy Zwarts van de Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft met zijn actie geen belasting meer betalen een sterk punt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.