Contract EU – big Pharma is fascisme van ergste soort en betreft verkoop van EU burgers als labratten.

Contract EU – big Pharma is fascisme van ergste soort en betreft verkoop van EU burgers als labratten.

EU parlementariërs uit Roemenië, Italië, Duitsland, Kroatië presenteerden hun wil en hun doorzettings vermogen om samen met ons te vechten voor europese constitutionele vrijheden als de keuze van medische zorg, kopen van producten zonder dwang of illegale overheidswetten. Wanneer we niets weten van de Overheid dan heerst er tyrannie, als wij alles weten van de Overheid dan is er democratie.

De QR code pass is illegaal en is een schending van alle constitutionele, mensenrechten veilig geacht en gerespecteerd in de Europese Unie tot op heden. Dit is erger dan in NoordKorea. Voor schending mensenrechten, eigen medische keuze daar zijn politici en artsen voor opgehangen in 1948 en dit zal weer gaan gebeuren.

De gevolgen voor EC Michel en VonderLeyen, de laatste notabene een Duitse die beter zou moeten weten! Op overtreding van de Nuernberg Code staat nog steeds de doodstraf.

3 REACTIES

comments user
Quality Manager

Nee dat hoeft niet! Die virussen maken de mensen wel gewoon op gezette tijden dood! Kijk naar Australië wat daar aan de hand is is niet te filmen. Ook daar wordt de huidige tijd al vergeleken met WO2…….De Australische regering gaat wel heel erg ver hoor in het voldoen aan de wensen en eisen van de 1%!

comments user
admin

18 maanden dat begon met 2 maanden in lockdown om de oudjes te redden tot QR code als bewijs van vaccinatie voor wat? Een niet bestaand virus. Waarom niet een QR code voor HiV, Ebola, Hepatitis?

comments user
Qualitymanager

Laten we hopen dat er nu steeds meer mensen wakker worden! Dit gaat toch echt mis….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *