In Italië overleden van de 130k personen maar 3.783 echt aan Covid

In Italië overleden van de 130k personen maar 3.783 echt aan Covid

Ze liegen al sinds het begin. In Portugal kwam dit ook aan het licht ha een WOB verzoek. De Portugese Overheid moest toegeven dat de hoge aantallen Covid19 slachtoffers gelogen was. Van de zomer schreef ik hier al over.

Nu kwam deze week de Italiaanse Overheid naar buiten naar aanleiding van een zelfde WOB verzoek en dat bekende dat van de 130.468 overledenen maar 3.783 echt overleden waren aan Covid en niet aan hun onderliggende ziekten. Dat is dus maar 2,9% van het het totaal. Covid19 is een leugen.

De vraag is hoe ijverig was de Nederlandse Staat in het opkloppen van het aantal Covid slachtoffers door hun morbiditeit te verbergen of dat deze mensen gewoon van ouderdom stierven en misbruikt werden om niet alleen hun familie weg te houden en angst te zaaien maar ook pleegde ze medische fraude.

Wie gaat nu eindelijk de Overheid aanklagen voor medische en grondwettelijke overtredingen.

Waarom staat Covid19 nog op de A lijst. Waarom moet iedereen geprikt worden met de gifspuit? Dit is fraude met het oogmerk ons te vermoorden en vervolgens belastinggeld naar de New World Order TheGreatReset agenda te pompen. In Event201 kwam aan het licht dat ze niet genoeg fondsen hadden en afpersing praktijken toepasten om regeringen te dwingen hun agenda te steunen.

Het programma in Wuhan onderzoek instituut van virologie fabriceerde niet allen het biowapen; ze maakten er ook de gifspuit. In Januari werd niet alleen het biowapen verspreid maar ook de gifspuit geuploaded naar big Pharma. De verschillen in gufspuiten zijn minimaal. Allen bevatten mRNA en een PEG bezorg systeem.

4 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik ben ervan overtuigd dat er hetzelfde uitkomt. Dat kan ook niet anders. Alles is 1 grote LEUGEN…..

comments user
admin

Ze blijven maar liegen. Dat is het probleem. Niemand ook Thierry niet gaat een WOB verzoek doen hoeveel er nou werkelijk in NL aan Covid zijn overleden. Ik denk dat de uitkomst niet veel anders zal zijn dan nu naar buiten gekomen is in IT en PT.

comments user
Quality Manager

Waarom verbaast me dat nou niet? Zoals altijd komt eens de waarheid naar boven. Dat is ook de bedoeling van Thierry Baudet van FvD…..Ook hij wil de waarheid weten en geen leugens meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.