Wereld regering gaat jouw toekomst bepalen

Wereld regering gaat jouw toekomst bepalen

In Glasgow werd de COP zoveel gehouden. Besloten werd om 130 triljoen uit te gaan geven aan vergroeningen. Volgens Boris Johnson hebben regeringen biljoenen maar hebben bedrijven als Blackrock en Vanguard triljoenen. Politiek is nu buiten spel. Coroporate fascism is hier.

Dat geld is geen geld van de banken. Dat geld komt van u! In de vierde economische revolutie gelden ander regels. De bankiers gaan uw geld en bezittingen stelen. U bent overbodig. In de film Soilent Green is dat al eens voorspeld. Oh, het zee niveau stijgt, steden komen onder water te staan. Angst porno machine. Echter niets over Coronavirussen in Glasgow.

De wereldregering zal bezet zijn met CEO’s van multinationals. Top down piramide stijl. Uw wereld president zal Mark Carney zijn (vm BoE manager) en zijn vice zal biljonair little Mikey Bloomberg zijn. Er zijn er meer benoemd in de wereldregering. Het zijn allemaal corporate fascisten. De Glasgow Financial Alliance of climate change zal het heten. De bankiers zullen de posities in de wereldregering bezetten. Er zullen geen politici meer zijn.

Er is besloten dat het doel zero CO2 is. U als mens produceert CO2 daarom zullen ze achter u aan gaan om uw via uitgeademde CO2 tax kaal te plukken totdat u niets meer bezit. De schapen zullen geen oproep meer krijgen voor vaccinatie maar een oproep voor de gaskamer.

De Jesuit banksters hebben dit besloten. Uw nieuwe munt zal de Libra zijn. (de naam is een Gotspe) Een crypto Libra zal de nieuwe dollar euro pond zijn. De wereldregering onder leiding van Carney zal de Libra met hulp van de bankiers gepushed worden.

Iedere financiële beslissing of transactie zal zero CO2 moeten zijn. Dit betekent dat oliebedrijven en koolmijnen, productie van consumenten goederen, boeren, vee moeten verdwijnen. Vandaar dat Rutte de boeren wil onteigenen omdat hij die order heeft gekregen. Desondanks is Bill Gates landbouw grond aan het aankopen om klimaat reddende boerderijen te kunnen stichten.

Vergeet niet dat de groene liberalen in de jaren tachtig nog communisten waren. Bijvoorbeeld Groenlinks heette toen de CP.

Boeren zullen worden onteigend, koeien vormen volgens de groene gekkies een groot gevaar voor de mensheid omdat ze methaan scheten laten. Let wel NL produceerd maar een 0.5% van het totale wereld CO2 uitstoot. Hier ging het ook over in Glasgow. Je zou kunnen denken dat koeien hun poepgat dicht worden genaaid.

Deze hele groene agenda is ontstaan in de jaren 80 door liberale crazies, wij noemden ze geiten wollen sokken wereld verbeteraars. Zij zijn nu politici, universiteiten professors, voorzitters, bankiers, CEO’s van grote bedrijven en banken.

Geen olie meer. Hoe zullen de windturbines draaien zonder olie? Hoe kunnen zonnepanelen worden gemaakt en het silicum worden beschermd tegen weersinvloeden zonder olie? Hoe zullen pompen werken zonder olie? Niet. Dus er zal geen verwarming, waterleiding en electriciteit meer zijn.

Technocraten hebben geen idee dat wat ze gaan uitvoeren iedereen leidt ons terug naar de prehistorie.

4 REACTIES

comments user
Quality Manager

Inderdaad…..ik hoop toch echt dat wij (de ongevaccineerden en bokken) van deze wereld dit idiote regime kunnen tegenhouden. Alhoewel wij niet het eeuwige leven hebben moeten wij toch proberen iets te doen in de jaren die ons nog wachten….

    comments user
    admin

    Het enige wat we kunnen doen zolang de schapen blijven slapen is niet meewerken aan deze agenda. Het is een aantallen spel. Hoe meer mensen meedoen in verzet, hoe banger de leugenaars als Rutte en DeJonge worden.
    Overigens beide hebben geen kiezers mandaat. Tijd voor het leger om deze landverraders te arresteren tenslotte hebben de militairen een eed op de grondwet afgelegd.

comments user
admin

Ik hoorde gisteren dat elke windmolen 3000 liter smeer olie nodig heeft om de paar maanden. Met afschaffen van olie winning en raffinage icm zero CO2 gaat dat dus niet lukken. De geitenwollen sokken waren in de jaren tachtig ook al gestoord. realisme heeft hier niets mee van doen. Wij zullen straks weer leven als neaderthalers in grotten als deze lui de kans krijgen.

comments user
Quality Manager

Ze hebben ook verkondigd dat over 10 jaar geen bomen meer gekapt zullen worden. Hoe kan dat nou? Je hebt toch hout nodig om te bouwen, te verwarmen enzovoort? Hoe gaat het dan met bomen die gekapt moeten worden omdat ze een gevaar opleveren voor zichzelf en anderen???? Dit gaat uiteraard niet lukken!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *