Enige reden schapen zich met expirimenteel chemisch middelen laten injecteren is dat ze hun oude leven terug willen

Enige reden schapen zich met expirimenteel chemisch middelen laten injecteren is dat ze hun oude leven terug willen

Bovenstaande is triest maar waar. De mensen willen hun oude leven terug. Maar dat gaan ze niet terug krijgen als ze meewerken aan de Agenda van Rutte.

Nadat het Rutte Regime gesproken heeft laten weer een aantal mensen zich toch injecteren bericht de leugenpers. Of dat ook zo is weet ik niet. Lange rijen bij de GGD zegt op zich niets.

In een gepubliceerd steekproef onderzoek in Duitsland blijkt dat 90% van de ongevaccineerden zich nooit zullen laten inspuiten met een expirimenteel chemisch synthetisch goedje. Dus laten we zeggen dat 10% van de ongevaccineerden zich nu hebben gemeld bij de GGD.

Dan haal je net 60% van de bevolking die de spuit genomen hebben en de derde spuit voor boven de zestig komt eraan. Von der Lijken heeft al 1.8 miljard doses besteld middels wurg contract (Pharma’s naam is haas, wij weten niets, is er wat gebeurd dan? Daar weten wij niets van!) voor de komende jaren.

Wat deze mensen zich niet realiseren is dat ons oude leven nooit meer terug komt als wij niet met zijn allen opstaan en zeggen stop hiermee. Als niemand meewerkt aan deze draconische maatregelen dan is morgen ons oude leven terug. Men dacht dat komt wel goed want het Rutte Regime beloofde neem de gifspuit en je oude leven is terug. Politici zijn als de Duivel. Ze liegen altijd. Men moet eindelijk eens gaan beseffen dat de Overheid niet de oplossing is maar juist het probleem.

De dood is zo erg nog niet want iedereen die geboren wordt weet dat er ook de dood is. Dat is onderdeel van het leven. Die kun je niet ontkennen. De persoonlijke menselijke vuilnis ophaal dienst. Natuurlijk, niemand wil dood en al helemaal niet voor zijn/haar tijd.

De vierde industriële revolutie belooft ons eeuwig leven, we hoeven nooit meer te werken, alles is gratis net als in een gevangenis. Gratis kleding, gratis voedsel, gratis opleiding, universeel inkomen en ze zullen je af en toe vragen iets te doen aan werk. En je moet braaf hun oekazes opvolgen anders wordt je gedebiteerd en kom je om van de honger.

Maar je moet je wel laten injecteren met wat Pharma in hun heksenpot hebben gestookt en natuurlijk de onvermijdelijke AI tech maar de duivel liegt al sinds het begin van de schepping. Wordt eindelijk eens wakker.

2 REACTIES

comments user
admin

Nog nooit is er een werkend vaccin gemaakt tegen coronavirussen. Als je het virus niet kan isoleren hoe kan je dan een vaccin maken? De mensen hebben zich volgevreten bij McDonalds en goedkoop GMO voedsel bij de Super daarbij is hun grijze massa vergiftigd.

comments user
Quality Manager

Het is zo jammer dat er nog steeds veel te veel schapen zijn die denken dat het wel goed komt. Toch heb ik ook wel eerlijk gezegd een beetje lol want het begin in mijn omgeving nu te gebeuren dat dubbel gevaccineerden nu allemaal positief raken. Ze beginnen een beetje in paniek te raken, want dit kan toch niet???? De Jong had toch echt gezegd wanneer je de prik nam je niet meer ziek werd en weer alles kon doen, oftewel je oude leven weer oppakken. Ze komen er nu achter dat dit niet het geval is….hoe jammer…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *