Pfizer en Moderna veroorzaken myocarditis – Dr. Peter McCullough

Pfizer en Moderna veroorzaken myocarditis – Dr. Peter McCullough

Bijwerkingen als myocarditis was zeldzaam. Niet meer. Door de gifspuit is het nu niet zeldzaam meer. De Medische toezichthouders liegen door hun kunstgebit heen. Alleen in de US zijn al 10.000x gevallen geregistreerd van myocarditis hartspier en hartzak ontstekingen na injectie met Pfizer en Moderna. Ook J&J doet dit. De hierdoor veroorzaakte littekens op de hartspier verzwakt de werking daarvan en verkort de levens verwachting.

Deze ontstekingen zijn nu zo frequent en de kinderen zijn nog niet eens aan de beurt. Myocarditis zal zelfs kanker gaan verdringen als meest gevreesde ziekte en dit was allemaal bekend bij de gifmengers. De mRNA, na geinjecteerd te zijn in de arm, gaat aan de slag in het lichaam om de Spike eiwitten te produceren.

Deze Spike eiwitten zorgen voor anti lichamen maar dat is maar tijdelijk en de schade aan het lichaam kan dodelijk zijn op termijn. De Spike eiwitten in de lichaamscellen gefabriceerd is zelfs gevaarlijker dan een coronavirus zelf vanwege de Spike. Niet alleen gevaarlijker maar is ook nog eens kankerverwekkend.

Als de naaldnazis ook de kinderen van 5 tot 12 jaar gaan injecteren met de gifspuit dan wordt myocarditis zeker de nr1 van ziekten over gehele leeftijd categorie met verminderde levensverwachting en hoge aantallen van sterfte.

De Spike eiwitten gecreerd door de mRNA is zelfs gevaarlijker vergeleken met het Wuhan biowapen. De Spike eiwit veroorzaakt ADE en ook AIDS (aquired infection Disease – immuun systeem ziekte) en elke injectie van mRNA dat je krijgt maakt het alleen maar erger. Dat is ook de reden dat 60 tot 80% van de gevaccineerden op de IC’s belanden.

Ook het immuun systeem wordt sterk verzwakt. Wat nu via Dr. Peter McCullough (hartchirurg, internist, cardiologist, epidemiologist, academisch internal medicine specialist, adviseur in medische zaken voor Senaat en Congress) naar buiten komt is dat de geproduceerde Spike eiwitten 15 maanden in het lichaam blijft! Elke keer dat je weer een clotshot krijgt wordt het weer met 15 maanden verlengen.

Volgens dr. McCullough komt de Spike eiwitten uit de neus en mond van gevaccineerden. Daar komt het besmettingsgevaar vandaan. Van daaruit verlaten de gemaakte Spike eiwitten het lichaam die anderen kunnen infecteren. Hij waarschuwd dan ook voor de boosters.

Dr. McCullough ziet geen nut in de Merck pil en is alleen maar een slechte kopie van Ivermectine en de Merck pil is een al bij voorbaat mislukt project. Deze Merck pil kost duizend dollar! Mogelijk is het net zo beroerd als Remdesivir.

Een zelfde soort pil als van Merck is al gemaakt en al mislukt in Japan en Rusland. Ivermectine kan niet worden verslagen maar het is altijd niet alleen ivermectine maar een combi van zes medicijnen als Budesonide e.a. medicijnen. Dit is ook met de HiV bestrijding het geval.

De naaldnazis gebruiken nog steeds angst om mensen te dwingen een nu al gefaalde gifspuit op te dringen. Ze verzinnen van alles om je te injecteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.