Gedrag psychologen sturen de Covid scam

Gedrag psychologen sturen de Covid scam

Rutte en DeJonge kondigden vorige week dinsdag aan na overleg met OMT en RiVM dat per zaterdag 6 november de mondluier weer gedragen moest worden en plots verschenen ze weer in auto’s, winkels, op straat, op de fiets enzovoort. Iedereen zou kennis moeten hebben van de RiVM studie uit 2010 met als conclusie mondluiers zijn nutteloos en houden geen virussen tegen.

De fascisten psychopaten bij de WEF, WHO, 1% weten dit ook maar de mondluier is een prachtig middel om te zien wie de propaganda voor zoete koek slikt en wie niet. De hele agenda is altijd al geweest verdeel en heers. De fascisten willen ons eerst tot de bedelstaf brengen om ons daarna tot slaaf te kunnen maken. Hongerige mensen zijn gemakkelijker tot slaaf te maken dan welgevoedde mensen.

De jesuit Paus zie je hetzelfde doen. Pais en vree roepen maar ondertussen gifspuit verplichten, wereld regering en wereld godsdienst propageren.

Gevaccineerden worden tegenover ongevaccineerden gezet, mondluier dragende tegenover niet mondluier dragenden. Anderhalve meter lui tegenover lui die zich daar niet aan houden en nu QR code app op hun mobieltje en niet QR appsters. Deze scheiding gaat ook dwars door familiebanden heen.

Het is niet de eerste keer dat ze hun fascisten ideeën tot werkelijkheid willen maken. Door de geschiedenis heen hebben ze keer op keer geprobeerd. In 1929, in 1935, in de jaren vijftig en zestig, in de jaren negentig, na 911 en ook onder Obama. De laatste keer was de mexicaanse griep maar toen greep Dr. Wodarg in die toen op een sleutelpositie zat.

Nu hebben ze bijna alle posities in hun handen en toch mislukt hun dystopische agenda weer. De gedachte was dat dit keer de controle over alle vier machten en de verzwakking van de nationale onderlinge binding door decennia lange propaganda en het gebruik van educatie=indoctrinatie het dit keer wel zou lukken.

Wie worden steeds weer in de leugenpers aangevallen. Op het internationale front Rusland, China (beide hebben gezegd wij werken niet mee aan TheGreatReset/BBB) in de EU Hongarije, Polen én de ongevaccineerden! Als ik de propaganda zou moeten geloven zijn de ongevaccineerden de bron van alle kwaad.

De politieke idioten volgen allen hetzelfde script. Alle tegenstanders van TheGreatReset/BBB zwart maken. Rutte en DeJonge zijn poppenspelers en omdat zij dit script gedwongen moeten volgen kunnen ze ook niet toegeven aan de inmiddels overvloedige feiten dat er geen pandemie is geweest en dat wat beide beweren onjuist is. De Tweede Kamer is al aardig bezig Rutte en DeJonge de voeten onder hen weg te maaien en toch blijven ze het script volgen.

De globalisten zullen door gaan met hun agenda tot het bittere einde tenzij er een fait accompli optreedt. Waarom wil de Staat alles van je weten? Omdat de globalisten én de Staat bang zijn voor ons. Als ze dat niet waren zou Nederland niet vol hangen met kentekenscanners en camera’s. De QR app os de zoveelste stap tot totale controle wat we aan het doen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.