Rutte dictatuur in Nederland

Rutte dictatuur in Nederland

Als een illegaal regime (volgens het staatsrecht) een persconferentie houdt en hun uitspraken in die pers conferentie als wet wordt opgevat door de bevolking, bedrijven, organisaties en dat zelfs het parlement uit de pers deze oekazes moet vernemen dan is dat het bewijs dat wij in een dictatuur leven en niet in een democratie.

Gedurende het militaire Franco regime in Spanje, waren de uitspraken van dictator Franco ook gelijk een wet waaraan iedereen zich moest houden of anders volgde arrestatie en marteling.

Het Rutte regime weigert om de Co2vid maatregelen die zij bedacht hebben vooraf te delen met het parlement. DeJonge spreekt alweer over een lockdown (maar nu een echte) als de gefabriceerde besmettingen blijven toenemen.

Het parlement hield DeJonge voor dat volgens het Gelderse Vallei ziekenhuis de ongevaccineerden op de IC’s uitsluitend zeer zieke mensen met onderliggende ziekten in het eindstadium betrof die vanwege hun zwakke gezondheid niet gevaccineerd mochten worden. Het zijn ‘gezonde’ gevaccineerden die op de IC’s liggen.

Het Rutte Regime heeft er schijt aan. Zij voeren Klaus Schwab en Soros hun orders uit. Tijd om deze landverraders te arresteren en te berechten.

2 REACTIES

comments user
admin

Dat is inderdaad het plan. Niet aan meewerken. Je kunt ook online je boodschappen en kleding kopen. Ze kunnen simpelweg niet miljoenen vastpinnen en controleren. De avondklok in februari is zo ook mislukt.

comments user
Quality Manager

Dit is toch verschrikkelijk!!! Het gaat zelfs nog erger worden let maar op. Het regime gaat nu G2 invoeren, dat betekent dat ongevaccineerden niets meer mogen en nergens meer in mogen. Testen heeft dan geen zin meer, de teststraten kunnen opgedoekt worden en prikstraten worden…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.