Gevaccineerden zijn nu eeuwig klant van de zionist gifmengers

Gevaccineerden zijn nu eeuwig klant van de zionist gifmengers

Heb je de twee Pfizer, Moderna, AstraZeneca injecties of de enkele Janssen gifspuit gehad dan is je immuun systeem nu kapot. Willen de gevaccineerden niet alsnog Covid of de Delta krijgen moeten ze wel de Booster nemen om ziekte te voorkomen maar het kan ook de dood betekenen. Wat een keuze.

Het is sinds Juli dit jaar wel duidelijk geworden dat de gifspuit niet werkt en dat zelfs een Chefarine4 beter werkt dan de gifspuit zelf. De anti-lichamen gemaakt door het lichaam in reactie op de spike protein beschermt nauwelijks lager zelfs dan 29% Het bleek allemaal een grote leugen.

Klaarblijkelijk voelen de gifmengers (in de Griekse taal Pharmatikon) zich vanuit de maatschappij onder druk gezet en hebben de pusherige zionisten wat met Pharma want de top van de Pharmaceuten en de Medische toezichthouders zijn allemaal zionisten. WHO Tedros gaf toe in een gesprek met Bolsenaro de gifspuit is een symptomen onderdrukker en beschermt niet tegen Covid. Dat is correct want alle producten van big Pharma zijn symptomen onderdrukkers.

Boerla, een zionist, CEO van Pfizer, klaagde in de propaganda media over de kritiek op Pfizer in het algemeen vanuit sociale media. Scott Gottlib (weer een zionist) is zijn vice president en voormalig hoofd van de medische toezichthouder FDA klaagde ook al hierover. Draaideuren galore. Hoofd van het CDC (Walensky) u raadt het al is ook een zionist.

De CEO van Moderna, bingo ook een zionist, ziet zijn aandelen down the elevator shaft gaan nu de globalisten gekozen hebben om Pfizer gekroonde koning van de gifmengers te maken. AstraZeneca dan? You got it! Ook een zionist. Ook draaideur via Sanofi Aventis en was bijna CEO van het Israelische pharma gifmengende Teva geworden maar dat ging niet door.

Janssen en Janssen dan, een belgisch nederlands bedrijf zeggen ze, het wordt eentonig, yep, weer een zionist, de CEO heet Alex Gorsky.

Dus alle gifmeng bedrijven in de goede traditie van NAZi IG Farben worden dus allemaal geleid door zionisten. Het is de propaganda media die Hitler verweten anti joods te zijn maar Hitler had joden in zijn legertop en op belangrijke posities. Na WW2 waren het de zionisten het die de zes miljoen vergassten joden hoax bedachten.

Die Entlösung ging niet over de joden in directe zin maar om iedereen die useless eaters werden geacht en in het bijzonder, Roemeens, zigeuner, zwakzinnig, ziek en oud waren. Geheel in de traditie van het amerikaanse idee waar dit zuiveren middels ontvolking (eugenics) oorspronkelijk vandaan kwam en gekopieerd was door Hitler. Ook Aldous Huxley als zovele kolonialisten waren voorstanders hiervan. Berucht is het uitmoorden van door Britten verachtte Ieren. De aardappel oorlog gecreerd in Ierland.

Het Zionisme is uitgevonden door de Jesuiten Orde. De gedachte erachter was Jeruzalem terug te veroveren en voor de Orde te bewaren voor de toekomstige terugkomst van hun redeemer, de Duivel. Voor de Jesuiten waren de protestanten een doorn in het oog, zo zelfs dat de Jesuiten eed voornamelijk gaat over het kopje kleiner maken van Protestanten.

De Jesuiten zijn een streng gecontroleerd tot bezitterig aan toe (als een Scientology Kerk) orde van volgers van Ignacio Loyola. Een monnik uit de begin 16e eeuw die het niet eens was met Rome over de te volgen koers betreffende afwijkingen in de leer van Rome. De Protestanten beweging was ontstaan door de bouw van de Sint Pieter in Rome betaald door aflaten. Afkopen van het vagevuur een totaal verzonnen thesis. Een Habsburgse truuk om geld binnen te harken. Voordien gingen gelovigen naar de hemel.

De Protestanten protesteerden fel tegen deze aflaat waarmee de weerloze bevolking werd afgeperst. Deze orde werd al vanaf het begin opgezet als een militaire orde. Ik zeg niet dat alle jezuieten moordenaars zijn dat is in geen enkele organisatie het geval, maar de net als in de vrijmetselaarij zijn het beruchte bandieten. Ook Saddam Hussein was lid van de Vrijmetselaarij en had de 33ste graad bereikt, voorbehouden aan prinsen, koningen en presidenten, beslissers op wereld niveau. De 33ste graad zijn de 1% bandieten en criminelen.

Bijna alle zionisten zijn lid van de Jesuiten Orde, vrijmetselaardij. Ook de laatst genoemde orde is opgericht door de Jesuiten. Net als de Jesuiten Orde is Zionisme en Vrijmetselaardij een niet christelijke organisatie. Hun streven is wereld overheersing in de strikte en meest draconische vorm zonder mensenrecht. Een beetje vergelijkbaar met de Maya’s en Azteken, goden offers. Useless eaters werden aan de goden geofferd en er werden in de loop ter tijd steeds meer geofferd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *