Rutte bagatelliseert Build Back Better

Rutte bagatelliseert Build Back Better

Dictator Rutte zei in de Tweede Kamer ‘Build Back Better is maar een slogan’. Wacht maar Rutte uiteindelijk zal ook jouw duidelijk worden dat iedereen, ook hun handlangers zoals jij, kennis zullen maken met keihard fascist communisme.

Alle revoluties eet de eigen kinderen op. Wat betekent dit? Dat alle handlangers erger wachten dan de bevolking. De globalisten zijn keiharde fascist corporate communisten. Communisten kennen geen genade, kennen geen medelijden nog niet eens voor hun handlangers die ze nog meer verachten dan de bevolking.

Pol Pot was een fascist communist. Lees nog maar eens wat er onder zijn leiding gebeurde in Cambodja. Mugabe was een fascist communist in Zimbabwe. Zoek eens op wat er onder zijn leiding gebeurde in Zimbabwe en waar Zimbabwe nu is. Wij zullen allen inwoners worden van een wereld als ‘Zimbabwe’.

Zero CO2? Hoe willen ze dat bereiken? Elk mens en alle dieren ademen CO2 uit. Ook Windturbines hebben olie nodig en de banksters in COP26 in Glasgow hebben nu besloten om nog geen dubbeltje meer in olie te investeren. Dit betekent ook geen windturbines meer want die verbruiken 3000 liter olie elke paar maanden per turbine voor smering.

Waar BBB of TheGreatReset op uitkomt is de pre-historie en zelfs toen was er CO2. Elk vuurtje om voedsel te verwarmen creeert CO2. Dit geeft alleen maar aan hoe waanzinnig communisten zijn.

Deze BBB TGR feitelijk het voormalige New World Order, humanist agenda was al actief in de 19e eeuw. Aldous Huxley (Brave New World 1932) droomde al van humanisme, het samen gaan van mens en machine geinspireerd door de industriële revolutie. De film over het tot leven brengen van een lijk middels electriciteit dateert uit die tijd. Een technocratische samenleving.

Huxley schreef over een bevolking die kalm gehouden wordt middels big Pharma drugs en waarbij de bevolking voorgeprogrammeerd is. Hitler was een groot fan van Huxley en de Britse Koning Edward ook. Beide waren racisten en wilden de wereld bevolking zuiveren.

Toen Hitler dacht dat hij de eerste viool kon spelen na al zijn successen boven de globalisten verwachting, lieten de Rockefellers hem vallen en moest zowel Hitler als Koning Edward het veld ruimen omdat fascisme onhoudbaar werd. Onder Hitler had TheGreatReset BuilBackBetter moeten plaatsvinden.

De pathologische liegende psychopaten moordenaars globalisten achter BBB, NWO en TGR zijn het onderling ook niet altijd eens en vaak worden ze weggevaagd door onverwachte consequenties. Het lijkt nog het meest op twee honden vechten om een been en een derde loopt er mee heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.