WOB verzoek jurist aan CDC geven toe geen bewijs besmettingen door ongevaccineerden

WOB verzoek jurist aan CDC geven toe geen bewijs besmettingen door ongevaccineerden

Let je even op Hugo? De amerikaanse RiVM, het heet daar de CDC, geven toe geen bewijs te hebben dat ongevaccineerden na Covid gehad hebbende en genezen zijn anderen kunnen ‘besmetten’. Dit beweerde het CDC eerder wel. Blijkt dus gebaseert te zijn op aannames en veronderstellingen.

Dit kwam naar buiten nadat een amerikaans jurist een WOB verzoek, daar FOIA genoemd, had gedaan.

Waarom doet niemand in NL een WOB verzoek aan het RiVM en OMT of het Ministerie of ze bewijs hebben dat besmettingen door ongevaccineerden komt en of het voornamelijk ongevaccineerden zijn die de IC’s bezetten? Ze hebben het niet maar we moeten het ze laten toegeven dat ze geen bewijs hebben. De keizer heeft geen kleren aan geldt al sinds maart 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.