Als Hitler nu zou leven zou hij weer aan de macht komen

Als Hitler nu zou leven zou hij weer aan de macht komen

Hitler streed tegen de Londen hegemonie die nieuwe gerechtigheid, overvloedig, een europa, vrije democratie, opbloeiende vrije eerlijke handel, religie, een gouden tijd beloofden als Europa maar één werd (onder Britse leiding). Die Neue Weltordnung, NewWorldOrder, Novus Ordo Seclorum.

Dezelfde hetze toen tegen Duitsland vindt nu plaats tegen de wereld bevolking. De gekochte propaganda om de mensen voor te bereiden op Covid1984. Destijds was fascisme het verkeerde antwoord. Niet aan meewerken zoals Ghandi, Mandela en Sukarno deden was veel effectiever alhoewel deze landen later onder onder eigen regeringingen ook weer gemanipuleerd en geplunderd werden.

De omstandigheden waarbij Hitler aan de macht kwam waren ontstaan doordat de London City banksters na WW1 Duitsland draconische herstel betalingen had opgelegd die nooit niet betaald hadden kunnen worden. Zijn dat niet dezelfde methoden die de Europese Unie oplegde aan Griekenland, Cyprus, Ierland, Italië.

De Britse banksters hadden Europa opgedeeld in hapklare brokken zoals ze ook gedaan hadden in het Midden-Oosten en Afrika. De internationale financiële cabal in London waren de oorzaak van de Weimar Republiek. Van die situatie uit ontstond Hitler en de Nationale Sozialistische Partij. Hitler was ook al bezig met de groene economie zoals windturbines. Ze moesten wieken van 100 meter hebben. Nadat bleek dat er zoveel staal in zou gaan zitten wat de oorlogs industrie zou schaden werd het project afgeschoten.

De reden van WW2 was dat de Engelse banksters geen moment de torenhoge last van reparatie schulden wilde terugnemen. Ze wilden feitelijk Duitsland leegroven zoals ze later de Soviet Unie leegroofden of Iraq. Is dit niet TheGreatReset? U bezit niets maar u zult gelukkig zijn? Werkelijk?

De Britten voerden voor 300 jaar tegen alles en iedereen constant oorlog om de grondstoffen van anderen te stelen, te plunderen, vergiftigen van mensen middels opium en eenzijdige voordeel handel.

En nu proberen de nihilisten Britse banksters weer als een rattenvangers van Hamelen de mensen zo gek te krijgen dat ze de TheGreatReset BBB omarmen terwijl dit leidt tot hun slavernij en de banksters spekken. Iemand zei ooit als de mensen alles verliezen, verliezen ze hun verstand. Als alles faalt leiden ze he tot oorlog.

Dankzij de visie van President Roosevelt werden de Europese koloniale machten Engeland, Frankrijk en Nederland de ruggegraat gebroken en de banksters in het cachot opgesloten. Helaas keerde de oude situatie weer terug na het overlijden van Roosevelt. Duitsland is als rijkste Staat ter wereld weer in hun vizier. Er is niets nieuws onder de zon

Helaas, teveel zien dit niet omdat ze niet de educatie mee kregen die anderen wel hebben gehad. Denk voor jezelf, doe zelf onderzoek, wat bedoelt de schrijver? Teveel kijken simpel uit hun ogen en het zijn zij die door gebrek aan kennis en kunde als eerste worden vermalen. Dezelfde mensen die in de rij staan om de gifspuit te laten injecteren zij dezelfde die net als de slachtoffers in NAZI Duitsland in de rij stonden voor de gaskamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.