Pfizer overtreed voorwaarde Comirnaty FDA goedgekeuring.

Pfizer overtreed voorwaarde Comirnaty FDA goedgekeuring.

Pfizer zou 14 dagen geleden ingredienten bekend gemaakt moeten hebben om de FDA goedgekeuring aan Comirnaty te valideren. De pharmaceuten overtreden alle medische regels en ze schijten op de FDA. Hier zou intrekken van de toestemming moeten volgen.

Overigens Comirnaty is niet beschikbaar en zal ook nooit op de markt komen omdat de fabrikant dan wel aansprakelijk is. Dit is nooit het geval met een nood toestemming. Ziet u de scam?

Je kunt er niet aan ontkomen aan de duidelijke agenda van depopulatie. Ziekenhuizen zijn financiele exterminatie fabrieken geworden vergelijkbaar met de gaskamers in NAZI Duitsland.

Bij de ingang worden de patienten getest met de onbetrouwbare PCR test die geen virale belasting kan meten ook al komen ze voor heel iets anders en indien positief hup Remdesivir erin en indien nodig aan de ventilator des doods. In Belgie wordt ook de temperatuur van je voorhoofd gemeten.

De reden waarom veel ouderen zijn vermoord met Remdesivir of Madazolam en ziekenhuizen betaald worden of huisartsen betaald worden om mensen te injecteren met een biowapen omdat het de banksters pensioen uitbetalen uitspaart. Zo cynisch is het. Een pensioen gerechtige? no problem.

Covid19 virus bestaat niet. Wat wel bestaat is een biowapen uit Wuhan, een synthetisch gefabriceerd sequence voor depopulatie en het werd geuploaded naar de pharmaceuten. De gifspuit is het biowapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *