Vernietiging van het MKB niet medische reden is het doel

Vernietiging van het MKB niet medische reden is het doel

De invoering van de QR code heeft geen medische reden. Als dat zo was zou er ook een QR code moeten zijn voor de andere aandoeningen en ziekten op de A lijst. Er is geen QR code voor Ebola, Hepatitis, HiV.

Het enige doel van de Covid QR code is het dwingen van ongevaccineerden om zich in te laten spuiten met een gif dat hun immuun systeem vernietigd. Men schroomt niet om straks ook dit voor het bedrijfsleven in te voeren.

Berucht vaccin verkoper Ab ‘trek de fles wijn open want we hebben de mexicaanse griepvaccin order binnen over 1 kind met deze ziekte’ Osterhaus is nooit verantwoordelijk gehouden voor de tienduizenden die hun leven verwoest hebben door Osterhaus zijn mexicaanse gif te nemen destijds in het Feijenoord stadion.

Nog tot op heden, tien jaar later, procederen deze slachtoffers van Osterhaus nog steeds tegen de Staat. Ze zouden Osterhaus moeten aanklagen. Dezelfde vaccin verkoper die nu in de propaganda media roeptoetert dat het Rutte Regime 2G moet invoeren.

Gevaccineerd of bewijs van herstel (die niemand krijgen kan) betekend alleen de gevaccineerden (als je geen 3,4,5,6 boosters neemt ben je weer ongevaccineerd) kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Ook in het bedrijfsleven zullen ze dit gaan dwingen. Dit zal de vernietiging betekenen van onze samenleving maar dat is ook precies de lockstep Rockefeller agenda. Het is een communistische agenda. Alle Covid maatregelen hebben niets van doen met een medische noodzaak. De QR code bewijst niets. Het is geen preventie.

Het zijn juist de gevaccineerden van wie hun immuun systeem defect is gemaakt die het verspreiden immers de gifspuit is een opdracht aan het lichaam de toxische spike te produceren.

Iedereen die een van de vele corona varianten heeft gehad is voor de rest van het leven beschermd. Ons immuun systeem herkent zelfs tot 30% afwijking op elk corona virus uit het verleden.

De grote wereld concerns in eigendommvan Blackrock zullen geen probleem hebben met de invoer van de QR code omdat ze feitelijk al faiilliet zijn. Ontslag van personeel raakt het niet.

Het is het Midden en Kleinbedrijf gerund door families in eigen beheer die er aan zullen gaan. Wat de Horeca is overkomen zal ook het MKB overkomen, een sterfhuis agenda. De Agenda is om iedereen afhankelijk van de Overheid te maken middels universeel inkomen. Blackrock en Vanguard kunnen dan alles opkopen voor dubbeltjes op de euro.

Een universeel inkomen gaat goed totdat andermans geld op is en dan wacht de afgrond. We hoeven niet ver terug in historie dan 1989 om te bezien waar deze agenda toe leidt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.