Oostenrijk – vanaf maandag alle ongevaccineerden in lockdown

Oostenrijk – vanaf maandag alle ongevaccineerden in lockdown

Het is een schending van Human Rights Charter van de VN, mensenrechten worden met voeten getreden en dit zal leiden tot een aanklacht in het Internationaal Strafhof voor schending van de mensenrechten. Het is dwang, coercion, verboden door de Nuerenberg Code wetten. Oostenrijk verwordt tot een paria in de internationale orde van landen.

Je kunt de globalisten niet verwijten dat ze geen humor hebben. Van Australia naar Austria. Dat zullen ze zeker in gedachten hebben gehad bij het opleggen aan Oostenrijk van deze maatregel.

Vergeet niet dat alle WEF Soros muppets te horen hebben gekregen in 2019, iedereen niemand uitgezonderd moet gevaccineerd. Hoe je dat doet is jouw probleem. Depopulatie is het doel.

Als je in Oostenrijk op straat wordt aangehouden en je hebt geen bewijs van vaccinatie (of dokters attest van bewezen genezing) dan wordt je gearresteerd en verdwijn je in een Regime gulag. Er geldt vanaf morgen een Australische stijl van lockdown voor alle ongevaccineerden in Oostenrijk.

De precieze tekst luidt dat alleen volledig gevaccineerden niet in lockdown hoeven. Dus heb je 1x de gifspuit genomen dan zit je nu ook in lockdown.

Australië is nu in Europa. Maak je borst maar nat. In Nederland is ook al invoer van 2G genoemd.

Oostenrijk was de eerste in de EU die in Juni 2021 de QR code verplicht stelde. Nu, een half jaar later heeft Nederland deze ingevoerd. Opmerkelijk dat meer dan zes maanden het QR code regime het de ongevaccineerden niet heeft kunnen overtuigen de gifspuit te nemen. Ook 2G zal daar geen verandering in brengen. Diegene die de gifspuit weigeren doen dat met een reden.

MP Kurz claimde dit voorjaar nog dat 80% was ingeent maar nu kwam naar buiten dat het 62% is. Het laagst van de EU. Ze liegen al sinds het begin dus ik geloof niets van wat ze beweren. Niet in Oostenrijk en niet in Nederland.

Er komt al heel snel een tijd aan dat er bij je aangebeld wordt door een militair met een pistool en een hospik met de gifspuit en je gezegd wordt neem de prik of de kogel, jouw keuze. Dreigementen is de laatste fase. Fascisme is weer terug in europa. Ook dit keer zal het falen.

Non cooperatie is het enige antwoord hierop. Straks moeten ook de gevaccineerden weer in lockdown maar dan heet het de CO2 lockdown om CO2 uitstoot te beperken. We werken hier niet aan mee. De rechtelijke macht gaat het druk krijgen. Wie nu nog niet Rutte als een fascist dictator ziet die is een zombie.

In Spanje heeft het Hooggerechtshof de Sanchez lockdowns van 2020 ongrondwettelijk verklaard. Het Regime Sanchez is in shock. De volgende stap zal torenhoge schadeclaims zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.