Covid biowapen was gemaakt voor het vaccin, niet andersom

Covid biowapen was gemaakt voor het vaccin, niet andersom

Het Wuhan Covid19 virus was gemaakt voor het mRNA vaccin. Het mRNA lag al jaren op de plank maar ze konden het niet vermarkten om reden dat het geen vaccin is maar een genetisch, synthetisch (Wuhan uploaded het daar gemaakt in januari 2020 virus naar de mRNA fabrikanten) gemanipuleerd biowapen.

In China iedereen ging in 2020 in lockdown maar vliegen vanuit Wuhan naar Milaan, Teheran en de Verenigde Staten, no problem. Ik zeg niet dat de CCP verantwoordelijk is want zelfs in een groot land als China en een keizer als Xi Li Ping kun je niet alles controleren. Sars-Cov1 was al gemaakt en Sars-Cov2 is praktisch hetzelfde alleen hebben ze extra virussen en HiV toegevoegd. Het was origineel gemaakt in Chappel Hill biolab.

De huidige situatie van het gedrag van Westerse politici en socialisten lijkt sterk op de Culterele Revolutie in 1968 in China. De bende van vier werden ze genoemd. Het liep slecht met ze af. Ontkenning van de realiteit is gevaarlijk. Je zag dit ook in de nadagen van Hitler in de Berlijnse bunker.

China zit dan ook niet achter deze psychologische oorlogsvoering en dat is de fout dat de meeste alternatieve media in de Verenigde Staten maken. Niet China, want Xi heeft al genoeg problemen met de Rothschild en Soros communisten plunderaars via de banken en financien.

China’s business is win-win business niet oorlog en plunder. Dat laatste is Engeland en Amerika. We mogen u niet plunderen dan sturen we ons leger op u af of Soros regime change. China beschuldigen over Wuhan is feitelijk de bankiers geliefde Hegel dialectic van verdeel en heers, dat is ook hun lijfspreuk.

Plunderen, moorden en oorlog doen de City of London banksters en hun Washington slaafjes al eeuwen. De zionisten, communisten, Jezuieten controleren al eeuwen de handel in de wereld met voorliefde voor de handel in opium waarmee ze China lang konden plunderen. China aan de opium lagen ze daar met de pootjes omhoog. De Rotschilds en Rockefellers organiseerden de Franse, Russische en Amerikaanse revoluties. Ze starten oorlogen en WW1 en WWW2. En nu is hun kolonialisme thuisgekomen om ons te plunderen en slaaf te maken. Een groot concurrent van de Rockefeller reisde aan boord van de Titanic en kwam om. In hun wereld is niets bij toeval.

Je moet wel een satan aanbidder zijn, dat is wat deze families en bankiers zijn, om twee atoombommen te gooien op de twee enige twee Christelijke steden in Japan nadat de keizer Hirohito zich al had overgegeven.

MAO was een London City banksters muppet, gefinancieerd door de Rothschilds. Dit is een feit. Er zijn foto’s waarmee Mao samen op staat met de Rothschilds en Rockefellers. Het was Xi Li Ping die de London City banksters een schop onder de kont gaf en China uitknikkerde. China is het enige land ter wereld dat niet de Rothchilds inschakeld om geld te printen en distribueren.

Ze zien zichzelf als ‘goden’ maar hoe lelijk zijn die globalisten!

De Rockefellers zaten in de olie en konden hun teer niet kwijt. Rockefeller startte feitelijk big Pharma door dat teer als huidzalf te verkopen. Daarmee is het allemaal begonnen. Tachtig procent van de medische pillen, poeders en vaccines ook wel medicijnen genoemd die ze maken zijn symptoom bestrijders. Het is niet de bedoeling je beter te maken. Big Pharma wil ons eeuwig klant van hun kwakzalverij maken. Verwacht geen genezing van hen die snakeoil verkopen. Ook de mRNA gifspuit is een symptoom bestrijder.

Wij zijn nu 20 maanden verder en zie wat er gebeurd. Het gaat van kwaad tot erger. Eerst was het blijf thuis om oma te beschermen. Toen was het draag een mondluier om oma te beschermen terwijl ze oma ombrachten in het ziekenhuis met de luchtpomp en later met hun heilig vaccin. Nog steeds willen veel mensen nog steeds niet geloven dat er een sinister agenda plaatsvindt. Ze tonen trots hun QR code, ze roepen ‘kijk ik ben gevaccineerd’.

Oh, ik mag nu naar binnen. Werkelijk? Onder Hitler moesten joden ook een teken tonen en dachten dat was het wel. Nee, uiteindelijk werd het de kogel maar ook voor niet joden. De domme lui die in de rij stonden van het vaccinatie centrum waren aan het oefenen voor de gaskamer. De globalisten willen iedereen dood.

Dat laatste riep ik door mijn megafoon tijdens de demo op het Malieveld in Den Haag. Geen reactie. En daar stonden dan nog de mensen die tegen de Covid plandemie zijn. Praten tegen gevaccineerden is compleet zinloos. Zij gedragen zich als gijzelaars in een falangisten gevangenkamp in Beiroet in 1981.

De Covid gegijzelden praten alleen maar de propaganda na. Denken kunnen ze niet meer. Ze zijn slaaf geworden van het systeem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.