Covid vaccin push is een zionisten ‘lobby’ Gates vaccin werkt niet.

Covid vaccin push is een zionisten ‘lobby’ Gates vaccin werkt niet.

Yep, Bill Gates vertelde een Britse denktank recentelijk dat de Covid19 vaccins je gezondheid helpen (een leugen) maar vermindert transmissie van de Spike protein maar een klein beetje. Gates: ‘we hadden de (Pfizer/Moderna) vaccins niet dat transmissie blokkeert’. En daar komt ie nu pas mee. 1 jaar later na de uitrol en dwang om de gifspuit te nemen. Gates: ‘we moeten een nieuwe vorm vinden met het maken van de vaccins’.

Heeft Trump met zijn Operatie Warpspeed het Covid19 mRNA vaccin getorpedeert? Het is in ieder geval mislukt. Vaccins maken neemt tien jaar in beslag. Dit vaccin werkt niet. Daarnaast zijn duizenden misschien wel honderduizenden mensen overleden aan die gifspuit en miljoenen voor hun leven getekend.

Vele reacties op Twitter. Ook de uitvinder van mRNA, Robert Malone @RWMaloneMD tweette: ‘voor hen die het niet gezien hebben. Gates onthulling is een expliciete erkenning dat de mRNA en rAdV vaccins voor Covid niet (goed) werken. Bill Gates loopt achter de data aan als de effectiviteit van de prikken voor preventie wanende is en niet zo goed als je eigen natuurlijke immuniteit’.

Maar die natuurlijke immuniteit is nu wel voor de gevaccineerden naar de klote! Weggeschreven uit je DNA dankzij Billy Boy. Eeuwig klant van Big Pharma. Booster galore.

Oh ja, de zionist Reuters pers agentschap probeerde op geijkte joodse wijze met een fake fact check nog te redden middels reframen wat er te redden valt door de uitspraak van Gates te bagataliseren en te roepen dat deze uit context was geciteerd. Nope. De waarheids meter naald staat te trillen in de hoek van: LEUGEN.

Overigens oud topman Jim Smith van Thomson Reuters zit nu in de raad van bestuur van… Pfizer en verzint initiatieven voor.. Klaus Schwab en zijn WEF. Je kunt dit gewoon niet zelf verzinnen. Het is net een draaideur club van steeds weer dezelfde lui.

Reuters verdraaide de uitspraken van Bill Gates omdat Thomson Reuters mogelijk gevestigde belangen heeft in Pfizer vaccins. Daarom zit Smith in die raad van bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.