Wil Duitsland een atoom oorlog met Rusland? Is dat wat Kramp-Karrenbauer bedoelde?

Wil Duitsland een atoom oorlog met Rusland? Is dat wat Kramp-Karrenbauer bedoelde?

Duits defensie minister mw. Kramp-Karrenbauer verklaarde dat haar alle middelen ter beschikking staan om Rusland af te houden van hun invloed in Oekraïne. Ze doelde daarbij op de amerikaanse atoombommen die in NATO bases op Duitse grond liggen. Ook zei ze dat de ‘aanhoudende aanvallen’ op NATO schepen in de Zwarte Zee moeten stoppen.

Bedoelde ze de Noordzee? De Zwarte Zee is een zee in Rusland. De NATO heeft geen business in de Zwarte Zee net zo min als de Russische marine business heeft in de Golf van Mexico dicht bij de Amerikaanse kust of Chesapeake Bay.

Die ‘aanvallen’ is de Russische kustwacht die NATO schepen waarschuwd weg te blijven van de Russische kustwateren. Keer op keer proberen NATO Britse en Amerikaanse en zelfs een Nederlands marine schip de Russen te testen door schepen hun kustwateren binnen te sturen of oefent NATO voor een toekomstige invasie in de Krim?

Als NATO en het Westen een atoom oorlog willen dan komen ze van een koude kermis thuis. Tevens zal Moskou geen amerikaanse troepen in het oosten van Oekraïne tolereren. Daarom heeft Putin 100.000 man troepen aan de grens met Oekraïne gestationeerd. Putin heeft enkele rode lijnen uitgezet die niet overschreden mogen worden.

Hoe kwamen die Afrikaanse gelukszoekers terecht in Wit Rusland? Waren ze door Soros ingevlogen naar Oekraïne en daarna in Wit Rusland gesmokkeld om de domme Polen een lesje europees schaken te leren?

Dit is spelen met een wereldoorlog waar de geschillen worden beslecht met atoombommen. En weer bespelen de Britten de Polen door britse troepen te sturen. Door Engeland Polen garanties te geven vielen de Polen Duitsland en startte WW2. Zien we dit nu weer gebeuren?

China heeft ook nog een appeltje te schillen met India en Noord Korea met Zuid Korea en dan heb ik het nog niet over Taiwan.

Er is niet veel voor nodig om een wereld oorlog uit te lokken en dat kan snel als een olievlek zich verspreiden. Vergeet niet ons financiele systeem is failliet en als alles faalt brengen ze je naar oorlog.

Dit zijn allemaal City of London bankster spelletjes uit wraak dat Rusland en China nee hebben gezegd tegen de New World Order van de Rotschilds en Rockefellers. Putin en Xi staan niet toe dat de City banksters hun landen kunnen plunderen. Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.