Pol Pot van Pfizer runt de medische tirannie

Pol Pot van Pfizer runt de medische tirannie

Oostenrijk was de eerste maar Slovenië, Beieren en Tjechië hebben de lockdown van ongevaccineerden overgenomen. Meer landen zullen volgen. Ook Nederland. Het is een kwestie van tijd.

Pfizer heeft de order gegeven. Minister-president is niets anders dan een ‘ok tot uw orders’ Mr. Pfizer. Rutte is de slaaf die blijft lachen maar dat lachen kan snel omslaan in huilen. De globalisten hebben geen enkel medelijden met hun slachtoffers. Vrindje van de zoon van Soros of niet. Alles is relatief voor duivel vereerders.

Pfizer heeft in hun gifspuit contracten een clausule dat als de landen Pfizer niet betalen of niet alle gifspuiten hebben geinjecteerd dan heeft Pfizer het recht om een garage verkoop te houden van Staats eigendommen en uw eigendommen. Dat is keiharde fascisme. Het contract dat landen sloten met Pfizer is een wurgcontract vergelijkbaar met wat de IMF en Wereldbank doet met de Afrikaanse landen of deed met Griekenland en Lebanon.

Oh ja, en Pfizer is niet aansprakelijk voor hun gifspuit. En de ingredienten worden pas publiek gemaakt als u al lang (en Boerla CEO van Pfizer) dood is. In 2076. Indien je nu geboren wordt moet je wachten tot je 55 bent.

Omgekocht worden net zoals Judas loopt altijd slecht af.

Parlementariërs en politici e.a. praten en praten maar snappen niet wat er echt aan de hand is. De Rockefeller Agenda Lockstep is depopulatie per vaccin m.b.v. een psychologische oorlogsvoering en slaaf training. Nog steeds valt het dubbeltje niet bij zo vele schapen.

Waarom is er zoveel propaganda in de media? Dat is omdat ze weten dat zonder hun propaganda van angst hun plannetje niet werkt.

De globalisten bankiers hebben ons niet meer nodig. Dit betekent dat ook politici niet meer nodig zijn. Politie en militairen zullen niet meer nodig zijn. Wat is hier zo moeilijk aan te begrijpen? De NWO BBB wereld regering zal top down regeren met ijzeren hand. Pol Pot in vergelijking zal een mini Me lijken.

Zelfs de Perzische koning Belsazar wist niet wat hem overkwam toen er vingers verscheen dat op de gekalkte wand een tekst schreef. Mene Tekel Ufarsin (Daniël 5). Dat Mene Tekel werd geschreven in Maart 2020 voor iedereen te zien. Weinigen begrepen het of konden het niet zien omdat hun geest vertroebeld was door staats propaganda en Netflix e.a.

De mensen die weten wat fascisme is door verhalen van hun grootouders of als men familie verloren heeft aan fascisme, zagen het wel. De schapen zagen het niet en volgen de orders op.

Vandaag weer zo’n schaap voorbeeld. In Wenen, Mariahilfestrasse, dé koopstraat van Wenen, is de politie mensen aan het aanhouden om hun vaccinatie status te controleren. Een vrouw werd gevraagd wat ze er van vond en ze reageerde met ‘ik vindt het prima want het is wel veiliger zo’. Veilig? In de gevangenis is het ook veilig. De politie vraagt je te bewijzen dat je geinjecteerd bent met een commercieel gif dat je leven bekort! Hoezo veilig?

Hoezo moet je een commercieel product aangeprijsd door de Overheid accepteren middels illegaal aangegaan contract tussen de Overheid en Pfizer voor de verplichte afname van een commercieel product dat verplicht bij iedereen moet worden ingespoten anders komt Pfizer je land plunderen vanwege contractbreuk.

Wij leven in waanzinnige tijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.